Om oss

WeGot.se – mer än bara en möbelbutik

Är du på jakt efter prisvärda kvalitetsmöbler som alltid levereras inom 2-6 vardagar? Då har du verkligen landat rätt! WeGot erbjuder ett brett sortiment av allt från snygga soffor och sköna sängar till läckra matgrupper och utemöbler i konstrotting, plus en mängd andra möbler och inredningsprodukter däremellan. Här hittar du också klassiska garderober och kaminer såväl som funktionella sängskåp och våningssängar i unik design.

Förstklassig kundservice & expressleverans!

Hos oss på WeGot kan du lita på att få riktigt bra service och vi är stolta över att kunna erbjuda dig de förmodligen snabbaste leveranserna i branschen. Det kan vi göra eftersom vi har alla produkter vi säljer i lager, alltid redo att lämna lagerhyllan och skickas hem till dig! WeGot är den pålitliga och förmånliga möbelbutiken på nätet, med fokus på pris, service och material. Dessutom klimatkompenserar vi för en stor del av våra hemleveranser. Vi stöttar, genom klimatkompensationen i samarbete med Tricorona Climate Partner, projektet Sodo & Humbo i Etiopien. Sodo & Humbo är ett trädåterplanetringsprojekt som syftar till att vända avskogningstrenden, återetablera regionens naturliga skogar och därigenom stärka de naturliga ekosystemen. 


WeGot erbjuder:

  • Expressleverans på allt – leverans inom 2-5 vardagar
  • 10 års garanti på soffor
  • 15 års garanti på sängar
  • Förmånliga priser på uppbärning och kvällsleverans
  • Kundservice med svar inom 24 h

Tusentals nöjda kunder har upplevt WeGot sedan vi startade 2005. Nu är det din tur att testa! Sätt igång och skapa ditt drömhem redan idag, med prisvärda och funktionella möbler från WeGot. Varmt välkommen!

Home Furnishing Nordic AB
Org. nr 556780-9685

Postadress:
Home Furnishing Nordic AB
Box 605
251 06 Helsingborg