Billiga bäddsoffor

2697Produkter
Kampanj
Sortera på

En bäddsoffa är en praktisk och flexibel möbel, en utmärkt lösning för dig med liten boyta eller om du är i behov av en extrasäng när du har nattgäster på besök. WeGot erbjuder snygga och bekväma sköna bäddsoffor till rimliga priser. Välj bland olika material, modeller och färger.

Billig bäddsoffa för dig och ditt hem

Om du ofta har övernattande gäster är en bekväm och skön bäddsoffa den perfekta extrasängen. Hos oss på WeGot hittar du många bäddsoffor online, med eller utan divan och med smarta förvaringsegenskaper. Som man bäddar får man ligga, lyder ett klassiskt ordspråk och självklart vill du att du själv liksom dina gäster ska sova gott när de är på besök. En bäddsoffa är på många sätt den ultimata gästsängen då den har hög komfort, stor flexibilitet och en fördelaktig design. En bäddsoffa är smidig och kan rymma allt från en till flera övernattande vänner eller släktingar.

WeGot har garanterat en bäddsoffa som platsar i ditt hem. Vårt breda utbud av bäddsoffor gör det enkelt för dig att hitta en bäddsoffa som passar dina behov och uppfyller dina material-, färg- och designkrav. Du kan välja mellan flertalet olika tyger och storlekar och vi har sköna och prisvärda bäddmadrasser som du kan köpa till. Måtten på våra bäddsoffor mäter allt från 130 cm till 360 cm, så oavsett om du söker en liten eller en stor bäddsoffa har vi en som passar som en smäck i ditt tilltänkta gästrum.

Tiden då bäddsoffor var förenade med monoton design och otympliga konstruktioner är sedan länge förbi. WeGot erbjuder följsamma och estetiskt tilltalande bäddsoffor som enkelt konverteras till sängplatser i toppklass. Våra bäddsoffor skiljer sig inte märkbart åt från våra vanliga soffor, utan är precis lika snygga och bekväma, vilket gör att du inte behöver kompromissa med vare sig komfort eller utformning.

Lika snygga som funktionella bäddsoffor

En billig bäddsoffa är den perfekta möbeln som dagtid erbjuder extra sittplatser och som nattetid förvandlas till en trivsam och behaglig säng. WeGot har bäddsoffor i olika prisklasser som alla erbjuder hög komfort och en enkel stilren design. Komforten är en av de viktigaste aspekterna gällande valet av en bäddsoffa. Ska soffan användas regelbundet som en extrasäng rekommenderar vi att du satsar på en rymlig och lite exklusivare modell. Vill du mest undvika att behöva släpa otympliga tältsängar från källarförrådet eller dra fram ofräscha madrasser kan en mindre bäddsoffa vara det bästa alternativet. Bor du exempelvis i en enrummare där sovrum och vardagsrum är på en och samma yta, är en bäddsoffa ett självklart val som slår två flugor i en smäll. Säng och soffa i ett – det maximerar din boendeyta och gör att rummet inte känns lika statiskt.

Bäddsoffor i olika stilar hos WeGot

Hos oss hittar du bäddsoffor i olika modeller som bland annat hörnbäddsoffor och divanbäddsoffor i lyxiga och klassiska varianter.


Hörnbäddsoffa - För dig som inte vill att din soffa ska få stor uppmärksamhet och stå för mycket  i fokus, kan du välja att placera den på ett ställe där den inte syns och istället bidrar med en känsla av diskret inredning. Ett smidigt alternativ är att använda dig av en hörnbäddsoffa.

Divanbäddsoffa - Ett självklart val för dig som vill ha mer plats i din bäddsoffa. Varianten förekommer i olika storlekar och underlättar de olika användningsområdena för din bäddsoffa. Vissa har en lyftbar divandel, vilket skapar utrymme för att exempelvis placera kuddar och lakan där. Vi erbjuder bland annat vändbara bäddsoffor så du enkelt kan montera din bäddsoffa och utifrån dina behov välja vilken sida du vill att divanen ska vara på – åt höger eller åt vänster.

Skapa fler rum med en bäddsoffa

Oavsett storlek på ditt hem och ytan du har att spela med, är en bäddsoffa alltid ett bra val. Det skapar utrymme och bidrar med förvaring till ditt hem. Det är smart och kan i många fall underlätta och skapa andra nya utrymmen. Det är kanske trevligare att ha ett klädskåp med bara kläder, och inte även sängkläder som kommer emellan. Varför inte underlätta din vardag genom att införskaffa en bäddsoffa?

Materialval till din bäddsoffa

Bäddsoffa i läder - Det är tacksamt att rengöra bäddsoffan i skinn ofta, för att undvika onödigt slitage som att den bleknar eller att det blir sprickor. Du kan behandla din bäddsoffa i läder med våra lädervårdsprodukter.

Bäddsoffa i tyg - Lika behaglig att sova på som att sitta i. Våra tygbäddsoffor förekommer i olika stilar och tygklädslar och är lätthanterliga på så vis att de kan tvättas. Avtagbar klädsel som underlättar underhållet av din bäddsoffa. Det som är fördelaktigt är att du kan tvätta den flera gånger utan att den blir sliten och din bäddsoffa kan på så vis fortsätta skina.

Beställ din bäddsoffa online

Du kan enkelt beställa en bäddsoffa online hos WeGot. När du hittat en bäddsoffa med rätt klädsel, storlek och design kan du direkt placera den i din varukorg. Vi har bra priser, snabba leveranser och erbjuder alltid 14 dagars öppet köp på din beställning. Vill du kan du också beställa hemkörning till din bäddsoffa. Kontakta gärna vår kundtjänst om du har några funderingar, frågor eller önskemål gällande våra bäddsoffor eller om du behöver hjälp med betalningsprocessen online. 

Filter
Sortera på (Populärast)
Förvaring
Tvättbar
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Antal personer
Form
Funktion
Bäddmått
Typ
Stapelbar
Stil
Avtagbar klädsel
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans inom 2-6 vardagar
Kampanj