Soffor

6152Produkter
Kampanj
Sortera på
Populärast
Lägst pris först
Högst pris först
Högst rabatt
Senast inkommet
Mest gillade

Hos oss på WeGot hittar du soffor i olika modeller, material, stilar och färger. Luta dig tillbaka i en bekväm och behaglig soffa och njut av vardagsrummets tornpjäs. I vårt stora utbud av trendiga soffor till ett billigt pris får du en utmärkt kombination av formgivning, komfort och kvalitetsmaterial.

Praktisk soffa för ditt hem

WeGot har ett brett sortiment av olika soffor och kan matchas med alla inredningsstilar. Kanske är du ute efter en rustik oxford soffa? Eller en härligt mjuk och lyxig chesterfield soffa i sammet? I vårt sortiment av soffor i olika modeller och utföranden erbjuder mängder av valmöjligheter så låt fantasin flöda och gör ditt drömhem verkligt och fulländat med en soffa helt i din smak.

Soffguide

  1. Syfte – vad vill du att din soffa ska ha för syfte? Vad ska den ha för användningsområde och vad ska den vara till för?
  2. Materialval – för dig som äger husdjur eller har barn är exempelvis en soffa i läder ett smart val. Det gör det enkelt för dig att underhålla din soffa och du kan snabbt och enkelt torka bort fläckar eller smuts om det skulle uppstå. Kanske vill du förverkliga den lyxiga drömmen om en vacker sammetssoffa med hög trendfaktor? Vi erbjuder ett stort utbud soffor klädda i lättskött och tålig sammet i tidlös design och vackra linjer.
  3. Form – Vad ska soffan ha för form? Hur stort yta har du att utnyttja och vilken passar bäst? Hos oss på WeGot hittar du bland annat u-soffor, raka soffor och böjda soffor. Fundera även på om du är ute efter en djup soffa med hög rygg, eller en modell med lite lägre ryggstöd.
  4. Design – Vilken stil vill du att soffan ska ha? Är du ute efter en exempelvis klassisk eller trendig soffa? Utgå från din personliga stil och matcha med soffan du väljer att ha.
  5. Funktion – Vilken funktion ska den fylla? Är det en avlastningsplats, ett ställe som du ligger i efter en lång dag på jobbet eller är det en inredningsdetalj i ditt hem?
  6. Storlek – Hur många ska få plats i soffan? Ska det vara en liten soffa eller en stor soffa?

 

Välj din soffa med omsorg – mer än bara en möbel

Vi erbjuder olika material som bland annat trendig sammet, avtagbar klädsel i tyg eller läder. Det finns mängder av soffor att välja mellan hos oss på WeGot, men ibland kan det vara svårt att bestämma sig för vilken soffa som passar en bäst. I vårt stora soffsortiment har vi bland annat Howardsoffa, Chesterfieldsoffa, Bäddsoffa, Hörnsoffa, U-soffa och Divansoffa. Kanske vill du slå till med en hel Soffgrupp, eller sätta ihop din alldeles egna soffgrupp med våra hjälp av våra Modulsoffor

Köp en soffa med omsorg och utifrån dina behov. Du kanske väljer att använda den som en avlastningsplats att spendera ledig tid på, att ha ett ställe att njuta i efter långa dagar eller kanske förblir det en orörd inredningsdetalj. Oavsett användning kan du göra det till en vänlig yta att vila ögonen på.

Designa din soffa själv

För dig som väljer en soffa som inte är färgstark kan det kompletteras i samband med förslagsvis stilistiska kuddar i material som trendar. Skapa ett uttrycksfullt utseende och matcha med tilltalande pläd och olika skulpturer. Ett enkelt sätt att byta ut din inredning på, utan att behöva förnya en hel stor möbel. På så vis ser din soffa alltid ut som ny och förblir fräsch. Att komplettera din soffa med ett snyggt soffbord känns nästan lika självklart som det är funktionellt. Passa på att botanisera bland vårt breda utbud av soffbord i olika utföranden och hitta ett soffbord som passar just dig och din inredningsstil.

Färgval till din soffa

WeGot erbjuder soffor i en mängd olika färger – allt från det klassiska och sobra till det trendiga och vågsamma. Soffan blir många gånger en dominerande möbel i hemmet och då är det tacksamt att använda sig av en behaglig färg. För dig som vill bryta av inredningen är det trevligt att inreda med färgklickar, oavsett om möbeln är i fokus eller inte. På WeGot hittar du soffor för alla hem – oberoende av var du väljer att placera den. Vi erbjuder soffor i stilrena och neutrala färger som svart, vit, beige, brun, blå och grå, men även riktiga färgklickar som en grön, röd eller rosa soffa. Här finns något för alla!

Skötselråd till din soffa

Soffa i tyg – hos oss på WeGot finns det soffor med avtagbar klädsel som är ett enkelt sätt att underhålla din soffa på. Du kan tvätta din soffklädsel flera gånger och den kommer fortsätta leverera en härlig soffupplevlse.

Soffa i sammet – textilier med lugg, som exempelvis sammet, kan skifta något i nyans och få så kallade “sittrosor” när tyget trycks ner. Genom att dammsuga sammet med jämna mellanrum (mjukt munstycke) kan du undvika att luggen kläms ihop.

Soffa i läder – använd dig av vår lädersåpa som länge håller din soffa i gott skick. Det tillför näring till din möbel, samtidigt som den rengör.

Beställ din soffa online

När du valt din soffa kan du enkelt beställa den online hos oss på WeGot. Prisvärt, och alltid snabba leveranser. Dessutom är det 10 års garanti på våra soffor och vi erbjuder alltid 14 dagars öppet köp på din beställning. Det finns möjlighet för hemkörning och kan beställas via kundtjänst. Gör som tusentals andra nöjda kunder och beställ din soffa online redan idag. 

Filter
Sortera på (Populärast)
Förvaring
Tvättbar
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Antal personer
Form
Placering
Funktion
Bäddmått
Stil
Stapelbar
Typ
Avtagbar klädsel
Hopfällbar
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans inom 2-6 vardagar
Kampanj