Våningsängar

684Produkter
Kampanj
Sortera på

En våningssäng ger dig flera sängar en - kreativt och ytbesparande! Hos WeGot hittar du stilrena och praktiska våningssängar med två eller tre plan, samt våningssäng med förvaring. Vi garanterar att det finns en våningssäng som passar dig i vårt breda sortiment av olika storlekar, färger och utföranden.

Praktiska våningssängar för alla hem!

Hos oss på Wegot hittar du garanterat en våningssäng som passar alla barnrum eller gästrum. Alla våningssängarnas överslafar har naturligtvis ett räcke för att förhindra att dina barn eller gäster ramlar ner i sömnen. Ett smartare och tryggare sätt att sova helt enkelt. Vi utökar ständigt vårt sortiment och kan idag erbjuda allt från lika stora sängar online till varianter med en större och en mindre säng – perfekt för syskon i olika åldrar. En våningssäng är inte bara mysig utan den kan också vara smart. På WeGot har vi våningssängar som passar alla, vare sig du har mycket plats i ditt hem eller mer begränsat med utrymme. Välj mellan sängar med två eller tre bäddar. Men du kanske inte behöver så många bäddar utan letar efter en annan sorts smart sänglösning till ditt barnrum? Inga problem. För att du ska kunna utnyttja ditt barns rum ännu bättre, har vi våningssängar med inbyggda skrivbord och med en rymlig garderob. Du får en mysig arbetsplats för ditt barn och bra klädesförvaring och det tar inte mer plats än en säng.

Våningssängar i många olika utföranden

En tvåvåningssäng kan bli en trevåningssäng med sin smarta utdragssäng i golvhöjd. Nu blir det lätt att bjuda kompisar på pyjamasparty. Du kan ha extrasängen färdigbäddad med kuddar och täcke. Du behöver aldrig mer släpa ner extrasängar från vinden. Allt du behöver för en god natts sömn får plats i utdragslådan, så det är bara att dra ut sängen och börja mysa! Behöver du mer utrymme i barnens rum har vi utmärkta alternativ. Vad sägs om en våningssäng med två bäddar och en stor utdragslåda som dras ut längs med golvet? I den får du plats med alla sänglinnen, extrakuddar och annat som kan behövas nära till hands. Vi har också innovativa trapplösningar till din våningssäng som dels fyller sitt syfte men som också har inbyggda, utdragbara lådor i varje trappsteg. En snygg lösning på förvaringsproblemet helt enkelt. De breda trapporna kan även delvis användas som bokhylla. Så nu kan du ha din skattkista av äventyr precis vid sängen redo för att läsas. Så ropa på barnen och slå er ner i soffan och klicka runt på vår hemsida för att hitta rätt våningssäng. Välj en säng där du själv kan bestämma frontfärg, en med stege eller trappa eller med annat som du faller för. Ja möjligheterna är oändligt många. Vilken säng du än väljer hoppas vi att du kommer kunna trivas ordentligt. Sov gott! 

Beställ din våningsäng eller loftsäng från WeGot redan idag! Vi erbjuder alltid 3-8 arbetsdagars leveranstid på lagervaror och låga fraktavgifter! Dessutom har vi alltid 15 års garanti på sängar så att du kan känna att du gör ett tryggt köp hos oss på WeGot! 

Filter
Sortera på (Populärast)
Förvaring
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Motiv
Färg
Materialtyp
Förlängningsbart
Form
Funktion
Bäddmått
Antal liggplatser (st)
Stil
Typ
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans inom 2-6 vardagar
Kampanj