Sänggavel

756Produkter
Kampanj
Sortera på

En sänggavel skapar en extra trivsam och ombonad känsla, samtidigt som det ger sängen ett enhetligt och stilfullt uttryck. Hos WeGot hittar du mängder av stilfulla sänggavlar i olika design, färg, storlek och utförande. Oavsett din smak och stil, så har vi en sänggavel för dig!

Sätt stilen med en sänggavel

Om du vill ha ett personligare sovrum där du kan trivas även när du inte sover ska du skaffa en snygg sänggavel från WeGot. En sänggavel kan verkligen knyta ihop sovrummet inredningsmässigt. Hos oss hittar du mängder av olika modeller och varianter; både stoppade sänggavlar som ger ett mjukt stöd samt ostoppade versioner för ett enklare intryck. Vårt sortiment bjuder på många olika varianter som återspeglar diverse inredningsstilar, smaker, känslor och personlighetstyper. Allt du behöver göra är att sätta dig ner och välja ut en sänggavel ur som passar dig och känslan i ditt sovrum. Välj mellan sänggavlar i många olika färger:

  • Grå sänggavel 
  • Vit sänggavel
  • Rosa sänggavel
  • Beige sänggavel
  • Blå sänggavel
  • Brun sänggavel

I vårt sortiment kan du ta del av många olika typer av sänggavlar i material som trä, tyg och läder. De stoppade sänggavlarna med textilöverdrag är speciellt populära och finns i flera olika utföranden. För extra komfort kan du köpa till huvudkuddar som du kan fästa på sänggaveln, perfekt när du vill sitta upp i sängen och läsa eller titta på TV.

 

Hur väljer jag rätt sänggavel? 

Vilken sänggavel som är den rätta för dig kan bara du avgöra. Vi ger dig gärna tips och råd men den huvudgavel du slutligen väljer är helt upp till dig. För dig som läser mycket i sängen är en mjuk, tygbeklädd sänggavel troligtvis det lämpligaste valet. Sovrummet blir dessutom mer ombonat och mysigt med en stoppad sänggavel. Våra sänggavlar i PU-läder ger ett lyxigt och tufft intryck till ditt sovrum. Perfekt för dig som inte är rädd för att sticka ut med ett lite ovanligare material. Utformningen av gaveln bidrar även till stilen på ditt sovrum. Den nya sänggaveln ska matcha den existerande inredningen och öka rummets romantiska, mysiga eller minimalistiska känsla. Du väljer själv om du vill ha en gavel som är bredare än din säng eller precis matchar sängbredden. Har du plats för en stor sänggavel kan detta ge ett riktigt sofistikerat intryck som är eftersträvansvärt i många sovrum. Vi erbjuder sänggavlar i olika storlekar, filtrera enkelt fram önskad längd och bredd. Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta vår kundtjänst som återkommer med svar inom 24 timmar.

De sänggavlar du hittar hos oss på WeGot fungerar givetvis extra bra med våra egna sängar. Funderar du på att köpa en helt ny säng ska du ta del av våra olika sängpaket. Du får du ett helt set inklusive säng och sänggavel till ett fördelaktigt pris. Många av våra sänggavlar fästes i väggen och är på så sätt kompatibla med de flesta sängar. Se till att kontrollera måtten på den utvalda sänggaveln en extra gång innan du placerar den i varukorgen så att den matchar bredden på din säng.

Beställ din sänggavel från WeGot redan idag och få hem den inom endast 3-8 arbetsdagar (gäller lagervaror) – självklart med låg fraktavgift och säkra leveranser!

Filter
Sortera på (Populärast)
Förvaring
Tvättbar
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Form
Bäddmått
Stil
Typ
Avtagbar klädsel
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans inom 2-6 vardagar
Kampanj