Kontinentalsäng

1295Produkter
Kampanj
Sortera på
Populärast
Lägst pris först
Högst pris först
Högst rabatt
Senast inkommet
Mest gillade

Människan sover en tredjedel av sitt liv, så gör det på bästa möjliga sätt – med en kontinentalsäng från WeGot. Vi erbjuder prisvärda och snygga kontinentalsängar i olika storlekar, färger och stilar. Sov på moln med våra kvalitativa kontinentalsängar. Beställ din nya kontinentalsäng smidigt och enkelt online redan idag!

Kontinentalsäng – lika stilfull som den är bekväm

För dig som vill ha en lyxigare sovupplevelse är det med all sannolikhet rätt att sikta sig in på att införskaffa en kontinentalsäng. Med den höga bekvämligheten som tillkommer drar sig tankarna till de skönaste sängarna som du någonsin sovit i. Kanske har det varit ett lyxigt hotellrum eller den dyrare änden av sängbutiken. Varför inte förverkliga dina tankar och sova på en lyxig säng och uppleva samma känsla – varje natt? Välj ut din nya favorit i vårt breda urval av exklusiva och sköna kontinentalsängar. Trendigt utseende, god komfort och alltid högsta kvalitet.

Varför ska jag välja en kontinentalsäng?

En kontinentalsäng bidrar med elegans och lyfter ditt rum på ett lättsamt sätt, trots sitt maffiga utseende. Kontinentalsängen förtjänar med andra ord att stå i fokus. Välj att matcha den praktiska möbeln med resterande inredning och få ditt sovrum att alltid se ljuvligt och personligt ut. Vi erbjuder kontinentalsängar med förvaring för dig som vill spara plats och skapa mer utrymme till annan inredning i ditt sovrum.

Om du vill spara plats i samband med inredning kan du använda dig av våra smakfulla sängbord som du förslagsvis kan matcha med din säng. Det ger ditt sovrum ett enhetligt och fulländat utseende. Det är ett smart och enkelt sätt att förvara olika föremål på som du inte vill ska stjäla uppmärksamheten i ditt sovrum.

Förläng kontinentalsängens liv genom underhållning

För att på bästa sätt kunna njuta av den kontinentalsäng du köper tipsar vi dig om hur du ska ta hand om din säng för att den ska få ett bra och långt liv. Om du sköter den rätt och tar väl hand om den kommer du kunna spendera många nätter där i flera år efter varandra.

Ju längre tid det går och ju mer du använder sängen kommer stålfjädrarna att mjukna upp och anpassa sig efter din kropp och din sovställning. För dig som exempelvis sover på rygg är en betydelsefull faktor för det att du sover rakt under hela natten för att musklerna och hela din kropp ska nå madrassen. Det bidrar till ännu bättre sömn. Det kan ta en tid av sovande i din nya kontinentalsäng för att madrassen ska anpassa sig efter dig.

Förläng madrassens livslängd genom att regelbundet vända på den. Under första året är det bra att låta huvudända och fotända byta plats minst fyra gånger. Därefter räcker det med att utföra samma process en eller två gånger om året för att fortsätta behålla en jämn och behaglig yta på din sovplats.

Tre lager av madrasser

Bäddmadrassen förhöjer kontinentalsängens komfort som består av tre olika lager. Den nedersta delen utgörs av en ramsäng, därefter en resårmadrass och slutligen bäddmadrassen. Det är fördelaktigt att välja en kontinentalsäng på grund av dess kapacitet till hög komfort, bekvämlighet och design. Du kan välja att ha en bäddmadrass som förminskar irritationen som kan uppstå när madrassen delas i mitten. Det skapar en behaglig yta – i hela sängen, varje natt, hela natten lång. Du kan hitta fler olika typer av bra madrasser hos oss på WeGot – en för dig och dina behov.

Kontinentalsäng med förvaring
Ett smart sätt att spara och skapa plats på. Hos WeGot hittar du en mängd olika kontinentalsängar med förvaring. Förvaringslådorna är diskret inbyggda i sängarna och påverkar inte utformningen på sängen. Ett utmärkt sätt att bevara filtar, kuddar eller lakan som inte används ofta eller som du snabbt kan ta fram om du skulle ha gäster över.

Kontinentalsäng i olika storlekar
Vi erbjuder sängar i varierande storlekar, allt från 120 till king size 280 cm. Oavsett om du är ute efter en liten kontinentalsäng eller en stor kontinentalsäng hittar du garanterat den hos oss på WeGot. Kroppen slappnar av när du sover och under en natt kan du vända dig upp till 60 gånger. Därför kan det vara bra att ha en större som är lite större än dig själv för att du ska kunna få en lång natt full av sömn. En kontinentalsäng är högre än en vanlig säng och underlättar för dig när du ska resa dig upp från sängen. Välj en större och högre säng från WeGot. 

15 års garanti på alla WeGot’s kontinentalsängar

Oavsett vilken av våra sängmodeller som du finner i vårt breda sortiment finns det garanterat en som faller dig i smaken och kommer ge dig många sköna och välbehövliga nätters sömn. Utför ett snabbt och smidigt köp av din kontinentalsäng online på bara några få klick. En god natts sömn är bara några dagar bort. Gör som tusentals andra belåtna kunder – välj en kontinentalsäng från WeGot! Hos oss får du låg fraktavgift, snabb leverans och 14 dagars öppet köp. Välkommen till WeGot!

Filter
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Förvaring
Tvättbar
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Form
Funktion
Bäddmått
Antal liggplatser (st)
Komfortzoner
Sängtyp
Typ
Stil
Avtagbar klädsel
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans inom 2-6 vardagar
Kampanj