Sängar

7088Produkter
Kampanj
Sortera på
Populärast
Lägst pris först
Högst pris först
Högst rabatt
Senast inkommet
Mest gillade

Sov gott, oavsett sömnvanor. Välj en säng med omsorg och gör det på rätt sätt – med hjälp från oss på WeGot. Vi erbjuder ett stort utbud av kvalitativa sängar i olika modeller, storlekar, färger och designer. Välj mellan mjuk, medium och fast säng. Hitta din favoritsäng redan idag.

En säng som tillfredsställer dina behov

Hos oss på WeGot hittar du en säng som passar dig och ditt sovrum – allt för att du ska få en fridfull natt med välbehövlig sömn. Vi erbjuder olika sängar i passformer gjorda för dig utifrån dina behov. Välj mellan mjuk, medium eller fast hårdhet på din säng för att hitta den perfekta modellen. Du kan välja mellan storlekarna 80, 90, 120, 140, 150, 160, 180 eller en kingsize på 210 cm. Ju bredare säng du väljer desto bättre. En person som sover vänder sig upp mot 60 gånger per natt och då kan en stor yta vara behövlig.

Du bör tänka på att vända både bäddmadrassen och mellanmadrassen regelbundet för att få en jämn slitfördelning. En bäddmadrass håller cirka 3-5 år, sedan bör du byta ut den.

Om du hittar en säng som faller dig i smaken, men den saknar en exempelvis sänggavel, kan du enkelt köpa till en. Vi erbjuder sänggavlar i olika stilar och färger för dig att kombinera din inredningsstil med. Du hittar stilrena sänggavlar hos oss på WeGot. Bygg ihop din egna säng med WeGot’s olika tillbehör eller kolla närmre på våra olikaprisvärda sängpaket för dig som vill ha ett komplett set. Du kan välja mellan flera olika varianter. Vi erbjuder sängar av hög kvalitet som passar alla plånböcker.
 

Vad ska jag tänka på när jag väljer säng?

Vi tillbringar en tredjedel av våra liv i sängen och därför är det viktigt att du väljer en säng som passar dig. Nedan följer några steg som vi rekommenderar att du följer för att få bästa möjliga upplevelse av din säng – varje natt. Alla dessa funderingar bör tas i beaktning för att välja rätt säng för just dig.

Prova dig fram - Har du några frågor eller det är något som du är osäker på vad gäller din nya säng är du välkommen att ställa frågor till vår kunniga kundtjänst. Du får svar inom 24h och de kan hjälpa dig hitta den perfekta sängen för dig utifrån dina krav och behov. 

Sovställning - Är du en person som sover på rygg, på mage eller på sidan? Det är viktigt att du är medveten om hur du sover för att veta var vikten hamnar i sängen som bidrar till att du sover skönt varje natt. Kroppen är helt avslappnad när du sover och därför är det viktigt att den blir utvilad och att en har något behagligt att ligga på.

Storlek - Är sängen till för bara dig eller ska du dela den med en annan person? För dig som delar säng med en annan individ är det viktigt att ta reda på bådas sovvanor. Det kan vara att ni är i behov av olika madrasser eller annan typ av hårdhet på sängen som ni sover på. Det kan bero på att ni exempelvis inte har samma längd eller kroppsvikt. 

Välj den säng som passar dig bäst. Vi erbjuder bland annat:

Många rofyllda stunder i ditt sovrum med rätt säng

Ett sovrum ska vara en plats för vila och avslappning. Det ska vara ett ställe där du känner dig bekväm med både säng, som är det viktigaste i rummet, och din inredning. Vi har allt du behöver för att skapa ditt drömsovrum. Vi erbjuder sängar i olika färger som enkelt kan matchas och kombineras med din inredningsstil. Allt från dramatiska svarta sängar till fridfulla beige sängar. Det ska ge en känsla av ombonad och bidra till många rofyllda stunder.

Utöver sängar kan du hitta bäddmadrasser och moderna sängbord att komplettera ditt sovrum med. Använd sängen som en utgångspunkt i ditt sovrum och inred resterande inredning utifrån den. Gör sovrummet enkelt och luftigt för att inte dra över en tung känsla i det. Placera din säng där du känner att du kan få bäst sömn – vid fönstret där du får ljusinsläpp, i ett hörn eller varför inte i mitten av ditt sovrum? Sängen behöver inte alltid stå mot en vägg.

Köp din säng online

Det är enkelt att handla sängar online hos oss på WeGot. Vi fokuserar på att ha marknadens bästa och bekvämaste sängar till förmånliga priser på lager för omgående leverans. Klicka hem din favoritsäng redan idag och få hem den inom 3-8 arbetsdagar (gäller lagervaror). Du kan välja leverans under kvällstid och uppbärning av din säng hela vägen in till ditt sovrum – hur smidigt? Inte nog med det, alla våra sängar har 15 års garanti. Alltid låg fraktavgift och kundservice med svar inom 24h. Gör som tusentals andra nöjda kunder – välj en säng från WeGot. 

Filter
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Motiv
Antal sittplatser
Färg
Materialtyp
Antal personer
Form
Funktion
Bäddmått
Antal liggplatser (st)
Komfortzoner
Typ
Stil
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans inom 2-6 vardagar
Kampanj
Unika rabattkoder, förmånliga erbjudanden och mängder av tips!
Unika rabattkoderSenaste trendernaInspirerande reportage
Den angitte e-postadressen har feil format, prøv igjen
Den angitte e-postadressen har feil format, prøv igjen
Genom att fylla i min mailadress bekräftar jag att jag vill ha wegots nyhetsbrev och godkänner att wegots behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt wegots integritetspolicy.