FRI FRAKT! LEVERANS INOM 2-5 VARDAGAR!
FRIA RETURER
TUSENTALS NÖJDA KUNDER
KUNDSUPPORT MED SVAR INOM 24 H

Matgrupper med stolar för kök och matplats

Filter

Om du är ute efter en matgrupp med bord och stolar så har du kommit rätt. När du vill samla familjen för att sitta ned och äta en god middag, antingen i köket eller i matsalen så passar en matgrupp från oss på WeGot alldeles ypperligt. Du kan välja en matgrupp så att hela familjen får plats och som är lagom stort just för er. WeGot erbjuder både matbord och matstolar att köpa separat, men satsar du på en matgrupp så blir det bättre pris och enhetligt.

Stilfulla matgrupper med matchande stolar

De matgrupper vi på WeGot erbjuder finns i flera olika storlekar, modeller och färger. Våra stilrena matgrupper är lika snygga som praktiska! Om du ofta får middagsgäster på besök och snabbt vill kunna göra plats för fler vid matborder så kan du med fördel välja en matgrupp med tillhörande extra iläggsskivor när det vankas middagsbjudning. Hos oss på WeGot hittar du med all säkerhet en komplett matgrupp med matbord och tillhörande stolar som passar just din inredningsstil och behov.

Varför inte satsa på två matgrupper, en till köket och en till matsalen, om du har mycket plats hemma? En matgrupp i köket kan användas till så mycket mer än att bara äta middag! Samla familjen och spela spel eller sätt dig med en god kopp kaffe och ett korsord vid din matgrupp och njut.

Matgrupper i för alla tillfällen

Hos oss på WeGot hittar du matgrupper i en mängd olika färger, storlekar och utföranden. Välj mellan matgrupper med bord och stolar i olika färger i följande material:

  • Matgrupper i ek
  • Matgrupper i valnöt
  • Matgrupper i trä
  • Matgrupper i stål, krom eller aluminium. 

Oavsett vilken matgrupp du väljer, så kan du vara säker på att matbordet och stolarna utgör en stilfull kombination. Hos oss hittar du matgrupper för alla tillfällen – till riktigt bra priser! Vi har matgrupper som passar perfekt för det lilla köket med plats för 2 till 4 personer och stora matgrupper med plats för många som även passar större sällskap. Beställ din matgrupp online hos oss redan idag och få den snabbt levererat hem till dig inom 2-5 vardagar med vår eftertrakfade expressleverans – branschens förmodligen snabbaste leveranser! Alltid låga fraktavgifter, 14 dagars öppet köp och fri retur.