Hyllor – praktisk förvaring för hemmet

3683Produkter
Kampanj
Sortera på

Hyllor är det utmärkta valet för dig som önskar mer förvaringsutrymme! På WeGot hittar du praktiska och snygga hyllor i olika modeller och utföranden. Här hittar du allt från klassiska bokhyllor, till praktiska vägghyllor som frigör golvyta. Snyggt och enkelt och utan att ta för mycket plats!

Hyllor för alla rum och inredningsstilar

På WeGot har vi eleganta modeller av hyllor och i olika storlekar, färger och utföranden. En vägghylla ger dig fördelen att du inte täcker hyllan med luckor eller dörrar, som är vanligt med skåp och annan förvaring, utan du har alltid bra översikt över dina saker. Vi har redan så många stängda ytor i våra hem att du med fördel kan öppna upp din förvaring, och använda dina saker som snygg inredning istället för att gömma undan dem. Ge dina vackra saker nytt liv. Vi har till exempel en väghylla med två hyllplan som passar utmärkt i sovrummet. Sätt upp den vid sänggaveln och använd den för att fästa sänglampan på eller att alltid ha din favoritbok nära till hands. Om du använder en vägghylla som nattduksbord undviker du att ta upp dyrbara kvadratmeter golvyta i ditt sovrum. Du kanske till och med kan använda den extra golvytan till att ha en större säng. En vägghylla är en god investering i alla lägen! 

Praktiska hyllor av alla slag

Utöver praktiska vägghyllor hittar du även hyllor med ben, bokhyllor, steghyllor, bokkåp, hyllsystem med hyllor och skåp kombinerat och skänkar. Välj mellan hyllor från WeGot i följande färger: 

  • Vit
  • Högblank
  • Metall
  • Trä
  • Grå
  • Betong

Hyllor – den perfekta förvaringslösningen för alla rum

Vilken hylla passar bäst i vilket rum? Det är helt beroende på hur rummet ser ut och vilket behov dina hyllor ska fylla. I badrummet passar det perfekt med en vägghylla med en ram i metall och hyllplan av härdat glas. Med fyra hyllplan ger denna hylla dig mycket plats att ställa dina skönhetsprodukter på. Och eftersom hyllan är gjort av metall och glas passar den också bra att ha i duschen. Sätt upp den i bortre änden av duschen och du lätt kommer åt schampo och tvål. Varför inte ställa in några snygga värmeljushållare för att göra vardagsduschandet lite mysigare? Välj mellan stålram i vitt, svart eller en trendig mässingsram.

Även i köket gör sig en enkel vägghylla med endast ett hyllplan väl, förslagsvis att använda som kryddhylla eller varför inte för kaffebryggaren eller tekokaren? På så sätt frigör du även utrymme på kökbänken! Ställer du också upp dina favoritmuggar, det goda kvällsteet och det nymalda kaffet så har du den perfekta morgonhyllan och skapar samtidigt en ombonad och trivsam känsla i köket. I vardagsrummet eller matrummet passar kanske en stilfull hylla med ben eller en väldesignad bokhylla bättre. På så sätt kombinerar du smart förvaring med en snygg och elegant möbel som blir ett stilfullt inslag i din inredning. 

Hos WeGot hittar du höga hyllor, låga hyllor och praktiska hyllsystem för att du själv ska kunna kombinera den förvaringslösning som passar dig och dina behov bäst! Oavsett vad du har för behov och smak, så kan vi garantera att du hittar en hyllor för just ditt hem här hos oss på WeGot. Alltid låga fraktkostnader och snabba leveranser! Välkommen till oss på WeGot! 

 

Filter
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Antal stolar
Förlängningsbart
Form
Placering
Stil
Typ
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Utseende
Leverans inom 2-6 vardagar
Kampanj