Garderober online

1341Produkter
Kampanj
Sortera på

Vi på WeGot erbjuder ett brett sortiment av garderober och garderobssystem i olika storlekar och utföranden så att du kan inreda snyggt och praktiskt. Här hittar du innovativa och funktionella garderobslösningar för alla förvaringsbehov och inredningsstilar. Hos WeGot kan du hitta rätt garderob för just dig.

Garderober för alla hem och behov!

När du hänger upp dina kläder i en garderob får du en bra överblick över vad din kollektion har att erbjuda. Du undviker också att plaggen blir skrynkliga. Dina tröjor, skjortor och även dina finbyxor passar alldeles utmärkt att hänga upp medan vardagsbrallorna kanske gör sig bättre vikta. Underkläder och strumpor passar sig också på hyllorna i din garderob. Varför inte lägga in dina skärp eller rulla ihop dina slipsar och lägga där? Låt garderoben bli en del av inredningen; en snygg möbel som inte bara fyller en viktig funktion utan som också kompletterar resten av dina snygga möbler. Med innovativa lösningar på vissa av våra garderober kan denna möbel till och med bli en mysig ljuskälla. Möjligheterna är oändliga!

Garderober med mångsidiga lösningar! 

Kombinera dina barns garderob med en loftsäng och få en smart och enhetlig lösning. Hos oss på WeGot har vi laddat upp med garderober för alla smaker och plånböcker. Du hittar stora, bastanta garderober med mycket utrymme men också mindre, smidiga garderober för smart förvaring. Du kan välja mellan att ha plats för galgar, hyllplan eller varför inte både två? Eftersom vi vet att alla hem har olika behov och olika mycket utrymme så vi garderober med vanliga skåpsdörrar men också med smidiga skjutdörrar som inte tar så mycket plats – perfekt för dig som har begränsat med utrymme. Du kan välja att kombinera din garderob precis som du vill utefter dina unika behov och önskemål. Allt för att göra din vardag så lätt så möjligt. Våra garderober varierar i färg, form och material. Du kan också välja mellan garderober med smarta lösningar som inbyggd spegel i dörren eller ett snyggt belysningssystem som ger dimensioner till din möbel. Vi har garderober med inbyggda lådor för underkläder och dylikt och vill du verkligen få ut det mesta av din garderob har vi stilrena paketlösningar med garderob, skoskåp, sittbänk och hatthylla i ett. Så vad dina behov än må vara, har vi en garderob som passar just dig!

Beställ din garderob från WeGot redan idag och få hem den inom 3-8 arbetsdagar (gäller lagervaror)! Behöver du bärhjälp? Önskar du leverans under kvällstid? Inga problem! Självklart kan du välja till detta till ett förmånligt pris. Välkommen till WeGot! 

Filter
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Form
Med belysning
Funktion
Stil
Typ
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Utseende
Leverans inom 2-6 vardagar
Kampanj