Soffbord

2436Produkter
Kampanj
Sortera på

Hos WeGot hittar du ett stort sortiment av stilrena och snygga soffbord. Ett soffbord har inte bara praktiska egenskaper som exempelvis avlastningsplats, det är även en snygg inredningsdetalj till den befintliga heminredningen. Vi erbjuder ett brett urval av snygga soffbord i olika färger, storlekar och utföranden, hitta dina favoriter.

Soffbord för alla hem!

Hos WeGot hittar du ett stort utbud av soffbord i olika storlekar, färger och design. I vårt sortiment hittar du allt från klassiska soffbord med enkla former, till soffbord med förvaring, soffbord med hjul samt höj och sänkbart soffbord. Vi har soffbord i klassiska runda, ovala, kvadratiska och rektangulära former. Oavsett om du är på jakt efter ett litet soffbord eller ett stort soffbord så kan du välja mellan soffbord i olika material såsom ek, valnöt och stål. Vi har även många fina soffbord i högglans, liksom soffbord med glasskiva, betongskiva och marmorskiva. Soffborden finns i en mängd olika färger så du kan enkelt hitta en favorit. Vi har exempelvis svarta soffbord, vita soffbord och soffbord i trä för en naturskön känsla. Kanske vill du imponera ordentligt med ett soffbord i grön marmor, eller ett soffbord i from av en kista? Oavsett vad du gillar för typ av stil på soffbord, retro, lantligt, rustikt, vintage eller kanske modernt och trendigt, så har vi soffbordet som passar dig här hos oss på WeGot. 

Välj rätt soffbord

Ett soffbord är lika viktigt som soffan då de båda utgör en helhet för ditt vardagsrum. När du väljer soffbord bör du först och främst utgå från hur mycket utrymme du har i ditt vardagsrum. Bordet i sig ska inte ta allt för stor plats, men inte heller vara för litet så att du inte kan använda det som du vill. Ett lågt och runt soffbord kan få rummet att upplevas lite mer luftigt och är ett bra alternativ om du har begränsat med utrymme. Om du önskar använda soffbordet som en alternativ matplats bör du kanske istället satsa på ett högt soffbord.

Vidare när du funderar på vad för soffbord som passar dig är att se till vad du har för övrig inredning. Vill du matcha ditt bord med din soffa eller vill du gå totalt i andra riktningen? Söker du efter ett bord som är stilrent eller skulle du behöva lite extra förvaring? Hos oss hittar du soffbord med lådor som kombinerar utseende med förvaringsmöjligheter.

Beställ ditt soffbord online på WeGot redan idag och få det hemlevererat inom 3-8 arbetsdagar om din vara finns i lager! Dessutom har du alltid 14 dagars öppet köp. Det ska vara snabbt, enkelt och tryggt att handla på nätet! Välkommen till WeGot!

Filter
Sortera på (Populärast)
Förvaring
Höj och sänkbar
Varumärke
Förvaringstyp
Med hjul
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Förlängningsbart
Form
Med belysning
Placering
Funktion
Typ
Stil
Stapelbar
Utseende
Hopfällbar
Avtagbar klädsel
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans inom 2-6 vardagar
Kampanj