SNABB LEVERANS!
FRI RETUR
NU: 5% EXTRA RABATT PÅ ALLT! KOD: HELG5
KUNDSUPPORT MED SVAR INOM 24 H

Vardagsrumsbord

Filter

Man pratar ofta om att köket är hemmets hjärta och det kanske stämmer. Men hemmets bästa rum är väl ändå vardagsrummet? Här tillbringas helgerna framför TV:n eller i fåtöljen läsandes en bra bok. Kanske spelar du och familjen spel här inne? Se till att göra vardagsrummet till en plats för umgänge och nöje. Hos oss på WeGot kan du hitta smarta och snygga vardagsrumsbord. Vi erbjuder bord i alla tänkbara stilar – allt för att du enkelt ska hitta något som smälter in bra hemma hos dig. 

Vardagsrumsbord för alla hem och stilar

Vi har samlat allt från minimalistiska och moderna vardagsrumsbord till bord i mer traditionell och gammaldags stil. Kanske gillar du vardagsrumsbord i marmor? Vi har flera snygga modeller med stora marmorskivor i vitt eller grönt. Behöver du förvaringsmöjligheter? Då kan du istället kolla in våra fina vardagsrumsbord med lådor, en dold förvaringslösning som är perfekt för fula sladdar, kontroller och lördagsgodiset.

Eftersom alla hem ser olika ut erbjuder vi vardagsrumsbord i många storlekar och former. I vårt sortiment hittar du både små och stora soffbord i material som trä, dels i dess naturlig färg, men också soffbord i färger som vitt och svart. Vi erbjuder även soffbord med glasskiva och soffbord med betongskiva i klassiska former som runda, ovala, kvadratiska och rektangulära. På så sätt kan du hitta det perfekta bordet, oavsett om du har ett riktigt stort vardagsrum eller bor i en mindre lägenhet.

Förutom större vardagsrumsbord kan du även hitta stilrena avlastningsytor här. De mindre sidoborden är utmärkta att ställa intill fåtöljen eller vid fönstret. Ställ din tekopp och boken du läser på bordet, eller varför inte en dekorativ blomkruka?
 

Vi erbjuder vardagsrumsbord och andra möbler till vardagsrummet

Komplettera ditt vardagsrumsbord med en vacker och skön soffa. Du vet väl att du får 10 års garanti när du köper en ny soffa från oss? Gillar du att bjuda hem gäster för lite TV-mys? Vi erbjuder snygga och smarta vardagsrumsbord med tillhörande sittpuffar. Vardagsrumsborden är utformade som en minimalistisk kub, men du kan dra ut sittpuffarna och göra plats åt många vänner. Duka fram tacos, dricka och goda tillbehör och njut av en riktigt bra film, eller ett Netflix-maraton. Om du redan nu spanat in ett vardagsrumsbord som du gillar kan du beställa det och få hem det inom 3-8 vardagar om det är en lagervara. Bli en av våra tusentals nöjda kunder. Beställ dina favoriter idag!