Förvaring vardagsrum

580Produkter
Kampanj
Sortera på
  • Färg: Brun
  • Färg: Beige

Bland böcker, filmer, sladdar och kontroller kan vardagsrummet lätt upplevas stökigt och oorganiserat. Vi kan hjälpa dig med det. Vi har samlat ett stort och varierat sortiment med allt från snygga vardagsrumsbord med dold förvaring till vackra hyllor, rymliga skänkar, vitrinskåp och tv-bänkar i olika storlekar, utföranden och stilar.

Allt du behöver för förvaring till vardagsrum

Vardagsrummet ska rymma mycket – men ändå vara snyggt! Vi på WeGot erbjuder flexibla förvaringslösningar gör det möjligt att skräddarsy förvaring som passar ditt vardagsrum, oavsett storlek och inredningsstil. Med ett vitrinskåp kan du visa upp vackert porslin och andra inredningsdetaljer samtidigt som du skyddar innehållet från damm, vilket det kan bli mycket av i ett rum med teknikprylar. Byråer och skänkar är exemplariska förvaringslösningar som dessutom erbjuder extra förvaringsyta ovanpå, och golstående samt vägghängda hyllor förvarar stilfullt allt från böcker till prydnad och tavlor. En blandning av dold och öppen förvaring i vardagsrummet är både snyggt och praktiskt. Vi erbjuder förvaring till vardagsrum i mängder av olika material, storlekar och färger – allt för att våra kunder ska hitta något som känns rätt hemma hos dem. Skapa en naturskön känsla med förvaringsmöbler i trämaterial, eller inred ditt vardagsrum i neutrala färger som vitt, svart och grå. Om du gillar en modern inredningsstil kommer du garanterat hitta många favoriter hos oss!

En tv-bänk är nästan ett måste i varje vardagsrum. En tv-bänk behöver inte nödvändigtvis bara vara något du ställer din TV på, den kan också vara en dekorativ och praktisk förvaringsmöbel som hjälper till att förmedla stilen i rummet. Kolla in vårt stora utbud av tv-bänkar i olika storlekar, material och stilar.

 

Rätt möbler ger bättre förvaring till vardagsrum

Förutom att möblerna rymmer många saker blir själva möbeln i sig ett vackert blickfång i rummet. Du kan exempelvis placera en stor blomma eller växt på byrån, eller varför inte levande ljus? Endast fantasin sätter gränser! Möbler med integrerad belysning är perfekt för vardagsrummet. Förutom att du kan förvara många saker i lådorna kan du även ha vissa saker på display. Den integrerade belysningen blir dessutom en stämningsfull detalj i rummet.

Håller du på att göra om i vardagsrummet? Kanske letar du efter en ny soffa eller fåtölj? Kolla in vårt stora sortiment av sköna fåtöljer och fina soffor. Vi erbjuder storfavoriter som eleganta Howardsoffor, men även praktiska bäddsoffor. Det är 10 års garanti på sofforna som vi på WeGot erbjuder!

Håll det rent och snyggt i vardagsrummet genom att satsa på smarta förvaringsmöjligheter. Om du vill kan du matcha förvaringsmöbler med fina vardagsrumsmöbler från samma serie. Perfekt när du vill ha en enhetlig känsla. Vi har tusentals nöjda kunder, varför inte bli en av dem? Gör vardagsrummet till hemmets hjärta med snygg och praktisk förvaring.

Filter
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg (2)
Materialtyp
Förlängningsbart
Form
Med belysning
Placering
Funktion
Stil
Stapelbar
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans inom 2-6 vardagar
Kampanj