FRI FRAKT! LEVERANS INOM 2-5 VARDAGAR!
FRIA RETURER
TUSENTALS NÖJDA KUNDER
KUNDSUPPORT MED SVAR INOM 24 H

Snygg och smart inredning med sovrumsförvaring

Filter

I LAGER
3 495 kr
-35%
Rek. pris 5 395 kr
Du sparar 1 900 kr
Fler färger

Sovrummet är ett av de viktigaste rummen i hemmet – en plats för avkoppling och sömn. För att skapa en harmonisk och lugn känsla kan det vara bra att fundera på flera saker. Viktiga delar kan vara lugna färgsättningar, vackra textiler och ordning och reda. Men det kan kännas lite svårt, i sovrummet har man ofta många saker, allt från kläder och väskor till böcker, tidningar och annat. För att snabbt och lätt stoppa undan alla saker kan du använda dig av snygg sovrumsförvaring. Hos oss på WeGot kan du hitta flera olika varianter av bland annat byråer, hyllor och snygga garderober.

Att förena nytta med stil är alltid en fördel när det kommer till sovrumsinredning. Varför inte satsa på en stor och rymlig garderob med stora speglar? Eller en stilren och minimalistisk bokhylla med ljusa och fräscha hyllplan. Perfekt för böcker, någon dekorativ växt och en lampa. Eftersom alla har sin egen individuella stil och inredningssmak har vi försökt samla ett så varierat sortiment av sovrumsförvaring som möjligt. Du kan enkelt sortera träffarna utifrån billigast produkt eller exempelvis efter popularitet.
 

Vi har möbler för sovrumsförvaring och mycket mer

Är du i full färd med att förnya hela sovrumsinteriören? Varför inte kolla in våra sköna och fina sängar? Hos oss på WeGot hittar du allt från kontinentalsängar och fristående sänggavlar till bäddmadrasser, sängben och mycket mer. Med nya textilier skapar du genast en ny känsla i sovrummet. Om du hittat en snygg förvaringsmöbel till sovrummet hos oss kan du räkna med snabba leveranser. Vi erbjuder alltid 3-8 arbetsdagars leveranstid på våra lagervaror.

Om du bestämmer dig för att köpa en ny säng ger vi dig 15 års garanti. Bor du på en liten yta och behöver utnyttja platsen väl? Vi har även snygga och riktigt sköna bäddsoffor, dessa får du 10 års garanti på. Har du några frågor om våra sovrumsmöbler? Hör gärna av dig till vår trevliga kundtjänst. Vi svarar inom 24 timmar. Bli en av våra tusentals nöjda kunder och skapa ditt drömsovrum! Vi har allt du behöver för hela hemmet och trädgården.