SNABB LEVERANS!
FRIA RETURER
TUSENTALS NÖJDA KUNDER
KUNDSUPPORT MED SVAR INOM 24 H

Utestolar & trädgårdsstolar

Filter

När du köper stolar eller fåtöljer för utomhusbruk finns det några viktiga saker att tänka på. De ska först och främst vara bekväma att sitta i, men också passa just din uteplats och ha en design som faller dig i smaken. De ska klara av hårdare väder som regn, vind och solens UV-strålning. WeGot erbjuder tåliga och slitstarka utefåtöljer och utestolar av högsta kvalitet som klarar vårt nordiska klimat utan några problem. I vårt breda urval online hittar du utefåtöljer, trädgårdsstolar och utestolar i en mängd olika färger, storlekar och utföranden – välj din favorit för uteplatsen, altanen eller balkong från WeGot. 

Välj mellan olika utestolar för din uteplats

Njut under hela sommarhalvåret i stolar och fåtöljer för utomhusbruk. Med vårt breda sortiment av stolar och fåtöljer för utomhusbruk får du din uteplats att blomstra hela sommaren lång. Pryd din växtrika oas med olika utestolar i material som:

  • Konstrotting
  • Trä
  • Aluminium
  • Plast
     

Vi på WeGot erbjuder alltid högsta kvalitet på alla våra utomhusmöbler. De kräver ytterst lite underhållning och behöver bara rengöras några få gånger om året. Det uppstår lätt damm eller smuts när det är ruskigt väder ute och då kan du snabbt och enkelt torka av dina utemöbler. Välj mellan våra effektiva möbelvårdsprodukter eller använd dig av en blöt trasa för att dina utestolar eller utefåtöljer alltid ska förbli fräscha och se ut som nya – året runt. 

Vi erbjuder stolar och fåtöljer för din uteplats i klassiska, rustika, moderna och exklusiva stilar i färger som röd, grön, vit, svart, lila, beige, brun och grå. Matcha din inredningsstil med våra utestolar och utefåtöljer – allt för en längre sommar. 
 

Beställ din utestol online redan idag

Gör ett smidigt köp online hos oss på WeGot. Välkomna in sommaren med hemleverans av dina utemöbler redan inom 3-8 arbetsdagar (gäller lagervaror). Fri retur, 14 dagars öppet köp och kundservice med svar inom 24h för dig som har några frågor eller funderingar. Vi erbjuder hemleveranser under kvällstid och uppbärning av dina utemöbler till förmånliga priser. Gör som tusentals andra nöjda kunder från WeGot.