Utestolar & trädgårdsstolar

592Produkter
Kampanj
Sortera på

Stolar eller fåtöljer för utomhusbruk ska vara bekväma att sitta i, men också passa just din uteplats och ha en design som faller dig i smaken. I vårt breda urval online hittar du tåliga och slitstarka utefåtöljer, trädgårdsstolar och utestolar i en mängd olika färger, storlekar och utföranden.

Välj mellan olika utestolar för din uteplats

Njut under hela sommarhalvåret i stolar och fåtöljer för utomhusbruk. Med vårt breda sortiment av stolar och fåtöljer för utomhusbruk får du din uteplats att blomstra hela sommaren lång. Pryd din växtrika oas med olika utestolar i material som:

  • Konstrotting
  • Trä
  • Aluminium
  • Plast
     

Vi på WeGot erbjuder alltid högsta kvalitet på alla våra utomhusmöbler. De kräver ytterst lite underhållning och behöver bara rengöras några få gånger om året. Det uppstår lätt damm eller smuts när det är ruskigt väder ute och då kan du snabbt och enkelt torka av dina utemöbler. Välj mellan våra effektiva möbelvårdsprodukter eller använd dig av en blöt trasa för att dina utestolar eller utefåtöljer alltid ska förbli fräscha och se ut som nya – året runt. 

Vi erbjuder stolar och fåtöljer för din uteplats i klassiska, rustika, moderna och exklusiva stilar i färger som röd, grön, vit, svart, lila, beige, brun och grå. Matcha din inredningsstil med våra utestolar och utefåtöljer – allt för en längre sommar. 
 

Beställ din utestol online redan idag

Gör ett smidigt köp online hos oss på WeGot. Välkomna in sommaren med hemleverans av dina utemöbler redan inom 3-8 arbetsdagar (gäller lagervaror). Hos oss får du alltid 14 dagars öppet köp och kundservice med svar inom 24h för dig som har några frågor eller funderingar. Vi erbjuder hemleveranser under kvällstid och uppbärning av dina utemöbler till förmånliga priser. Gör som tusentals andra nöjda kunder från WeGot. 

Filter
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Sittplatser
Färg
Antal stolar
Funktion
Bäddmått
Stil
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans inom 2-6 vardagar
Kampanj
Unika rabattkoder, förmånliga erbjudanden och mängder av tips!
Unika rabattkoderSenaste trendernaInspirerande reportage
Vänligen fyll i e-postadress
Genom att fylla i min mailadress bekräftar jag att jag vill ha wegots nyhetsbrev och godkänner att wegots behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt wegots integritetspolicy.