SNABB LEVERANS!
FRI RETUR
TUSENTALS NÖJDA KUNDER
KUNDSUPPORT MED SVAR INOM 24 H

Filter

Här hittar du bord som skapar en inbjudande och mysig uteplats. Med våra utebord är det enkelt att göra trädgården till den plats du vill vistas på under vårens och sommarens alla vakna timmar. Här hittar du modeller i olika material och stilar för att passa alla hem och personligheter – perfekta för härliga frukostar, middagar, luncher och fikapauser. Med ett kvalitativt utebord med plats för många kommer du kunna bjuda in till underbara grillkvällar och bjuda på alla dina utsökta specialiteter. Välj den storlek på bord som rymmer din familj och som passar för just er uteplats.

Prisvärda utebord i kvalitativa material

Är du ute efter ett bord i trä med lantlig design eller ett klassiskt och prisvärt bord i konstrotting? Vi har utebord i olika prisklasser och stilar för att falla just dig i smaken. Tidlösa modeller som kommer göra årets varma månader till ett rent nöje och som kommer hålla i många år om du tar hand om dem på rätt sätt. Ett litet och behändigt bort är bra för dig som vill att det ska vara enkelt att flytta det mellan altanen och gräsmattan. Kanske kikar solen fram på en speciell plats framåt kvällskvisten. Då vill du självklart kunna sätta dig där. För dig som vill ha ett mer robust och stort bord med plats för många personer har vi rätt modell även för dig. Välj ett kvalitativt utebord hos oss på WeGot och räkna med att få mycket för pengarna. Vi levererar hem till dig inom 3-8 arbetsdagar om dina varor finns i lager. 

Skapa den perfekta sittgruppen för just din uteplats

Komplettera ditt utebord med snygga utestolar och utefåtöljer, antingen i samma stil eller något annorlunda för att skapa en snygg kontrast och unik känsla i trädgården. Med våra bord för utebruk är det lätt att ta din inredningsstil från hemmet och ut i trädgården. För oss är det viktigt att du får en möbel som du kan glädjas åt i många år framöver. Välkommen in och gör din trädgård ännu vackrare!