Trämöbler

637Produkter
Kampanj
Sortera på
Populärast
Lägst pris först
Högst pris först
Högst rabatt
Senast inkommet
Mest gillade

Lyxa till det på uteplatsen med våra stilrena trämöbler för utomhusbruk. Våra utemöbler i trä är väldigt enkla att underhålla och håller hög kvalitet för att klara av vårt hårda nordiska klimat. Klicka hem dina favoriter i vårt breda sortiment av stilfulla utemöbler i trä online.

Köp utemöbler i trä online hos WeGot

 

Ett naturligt val

Oavsett om du är ute efter ett bord, en stol eller en hylla i trä har vi ett brett sortiment för dig att utforska och hitta produkter att komplettera din uteplats med. Det tillkommer många fördelar med att välja utomhusmöbler i trä och att det är ett populärt materialval för utemöbler är sedan länge ett välkänt fenomen. Det är lätt att underhålla, snyggt att matcha med många inredningsstilar och lyfter din uteplats på ett harmoniskt och stilfullt sätt.

Vi har många alternativ för dig som vill inreda din uteplats med utemöbler i trä. Välj mellan:

  • Loungemöbler
  • Matgrupper
  • Stolar
  • Bord
  • Pallar
  • Krukor
  • Hängmattor (med träställning)

 

Förläng trämöblernas liv 

Om du vill att dina utemöbler alltid ska behålla sitt fina skick rekommenderar vi på WeGot att du tar hand om dem med jämna mellanrum. De kräver ytterst lite underhållning, men för att de alltid ska se fräscha ut och behålla sin glans är det viktigt att du hjälper dem på traven. Trä är ett material som kan blekna om det står i direkt solljus och ibland uppstår det exempelvis sprickor, som du enkelt kan åtgärda med våra möbelvårdsprodukter. Använd dig av vår kinesiska träolja som du i tre enkla steg kan behandla dina utemöbler i trä med. 

1. Skaka om burken innan du använder den.
2. Applicera oljan på ytan som du vill smörja in.
3. Torka med en slipsvamp.
 

Beställ dina trämöbler online

Gör ett tryggt köp hos oss på WeGot och spara tid genom att beställa dina trämöbler för utomhusbruk online. Få dina trämöbler levererade hela vägen hem till dig inom bara 3-8 arbetsdagar om dina varor finns i lager. Gör som tusentals andra tillfredsställda kunder – välkommen till oss. 

Filter
Sortera på (Populärast)
Med hjul
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Antal stolar
Antal personer
Förlängningsbart
Form
Funktion
Stapelbar
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Utseende
Hopfällbar
Avtagbar klädsel
Leverans inom 2-6 vardagar
Kampanj