Trädgårdsbänkar

611Produkter
Kampanj
Sortera på

En trädgårdsbänk kan snabbt bli en rofylld favoritplats i trädgården. Vi erbjuder snygga trädgårdsbänkar i en mängd olika modeller och utföranden. Njut av sommaren i en vacker och bekväm trädgårdssoffa från WeGot. Hos oss köper du hög kvalitet till bra pris.

Den klassiska trädgårdsbänken - En folkkär favorit

Trädgårdsbänken är en utomhusfavorit som står sig år till år. Realisera sommardrömmen om en rofylld plats i trädgården, lika praktisk som vacker, med en trädgårdsbänk från WeGot. Kanske drömmer du om en klassisk trädgårdsbänk i trä med levande naturmaterial som furu och akacia, eller en elegant vit trädgårdsbänk? Eller varför inte bryta av med en modern trädgårdsbänk i svartmålat trä? Vi erbjuder trädgårdsbänkar i olika modeller och stilar, med eller utan ryggstöd och armstöd. Hos oss kan du även köpa trädgårdsbänk med bord, en allt-i-ett-möbel som erbjuder en modern tappning av den klassiska trädgårdsbänken. Sitt bekvämt och koppla av i den friska luften. Önskar du extra komfort så kan du komplettera din trädgårdsbänk med en bekväm bänkdyna eller sittdyna.

Filter
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Motiv
Antal sittplatser
Färg
Antal stolar
Antal personer
Form
Stil
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans inom 2-6 vardagar
Kampanj
Unika rabattkoder, förmånliga erbjudanden och mängder av tips!
Unika rabattkoderSenaste trendernaInspirerande reportage
Vänligen fyll i e-postadress
Genom att fylla i min mailadress bekräftar jag att jag vill ha wegots nyhetsbrev och godkänner att wegots behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt wegots integritetspolicy.