Trädgårdsbänkar

378Produkter
Populära filter:
Sortera på

En trädgårdsbänk kan snabbt bli en rofylld favoritplats i trädgården. Vi erbjuder snygga trädgårdsbänkar i en mängd olika modeller och utföranden. Njut av sommaren i en vacker och bekväm trädgårdssoffa från WeGot. Hos oss köper du hög kvalitet till bra pris.

Den klassiska trädgårdsbänken - En folkkär favorit

Trädgårdsbänken är en utomhusfavorit som står sig år till år. Realisera sommardrömmen om en rofylld plats i trädgården, lika praktisk som vacker, med en trädgårdsbänk från WeGot. Kanske drömmer du om en klassisk trädgårdsbänk i trä med levande naturmaterial som furu och akacia, eller en elegant vit trädgårdsbänk? Eller varför inte bryta av med en modern trädgårdsbänk i svartmålat trä? Vi erbjuder trädgårdsbänkar i olika modeller och stilar, med eller utan ryggstöd och armstöd. Hos oss kan du även köpa trädgårdsbänk med bord, en allt-i-ett-möbel som erbjuder en modern tappning av den klassiska trädgårdsbänken. Sitt bekvämt och koppla av i den friska luften. Önskar du extra komfort så kan du komplettera din trädgårdsbänk med en bekväm bänkdyna eller sittdyna.

Filter
Sortera på Populärast
Funktion
Längd
Från(cm)
-
Till(cm)
Utseende
Bredd
Från(cm)
-
Till(cm)
Pris
Från(kr)
-
Till(kr)
Antal stolar
Stil
Form
Serie
Färg
Sittplatser
Leverans inom 2-6 vardagar
Unika rabattkoder, förmånliga erbjudanden och mängder av tips!
Unika rabattkoderSenaste trendernaInspirerande reportage
Vänligen fyll i e-postadress
Genom att fylla i min mailadress bekräftar jag att jag vill ha wegots nyhetsbrev och godkänner att wegots behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt wegots integritetspolicy.