Paviljong

267Produkter
Kampanj
Sortera på
Populärast
Lägst pris först
Högst pris först
Högst rabatt
Senast inkommet
Mest gillade

Njut av utomhussesängen i våra paviljonger. För dig som vill kunna njuta av semestern, oavsett om det duggar eller blåser lite, är våra paviljonger perfekta. Välj mellan olika storlekar och designer och hitta din favorit. Paviljongen är enkel att sätta upp och passar såväl på altanen som i trädgården.

Beställ din paviljong redan idag

Om du ska hålla en fest under sommaren, till exempel ett grillparty, är en paviljong ultimat. Rätt som det är går solen i moln och regndropparna börjar falla. Då är paviljongen räddaren i nöden. Gästerna kan enkelt njuta av att vara utomhus men slipper bli blöta. För dig som snarare söker efter skugga har vi andra typer av paviljonger. Här kan du bland annat hitta stilrena tak som skänker behaglig skugga och som samtidigt skyddar mot eventuellt regn. Vi erbjuder även klassiska parasoller som du ställer intill utefåtöljen eller sittgruppen. För att skapa en snygg, harmonisk och inbjudande uteplats blir det snyggt att matcha paviljongen med textilierna. Kolla gärna in våra dynor och klädslar. Här kan du garanterat hitta bekväma och snygga textilier i matchande färger.
 

Beställ din paviljong redan idag

När du beställer en paviljong från oss behöver du inte oroa dig för läckage. Produkterna är utformade med dränage och har rätt lutning. Hitta din favorit i vårt stora sortiment. Så fort du placerar din order kommer vi börja förbereda din beställning och leverera inom kort. Beställ praktiska och fina paviljonger och njut av sommaren oavsett väder! Vi har tusentals nöjda kunder och hoppas att även du blir en av dem.

Filter
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Vattentät
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Form
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Utseende
Hopfällbar
Leverans inom 2-6 vardagar
Kampanj