ALLTID LEVERANS INOM 2-5 VARDAGAR!
FRIA RETURER
TUSENTALS NÖJDA KUNDER
KUNDSUPPORT MED SVAR INOM 24 H

Matgrupper för utomhusbruk

Filter

Hos WeGot hittar du en mängd olika matgrupper (utegrupper) för utomhusbruk som håller högsta kvalitet och tål UV-strålning, regn och vind. En komplett matgrupp för utomhusbruk med matchande utebord och utestolar tar din trädgård, altan eller balkong till nya höjder i sommar. Genom att köpa en komplett matgrupp för utomhusbruk slipper du fundera över vilken kombination av utestolar och utebord du ska välja – det har vi redan löst åt dig. Välj mellan stilfulla matgrupper för utomhusbruk i olika utföranden, storlekar och färger bland vår breda sortiment. Hos oss hittar du garanterat en utegrupp som passar dig och din uteplats. 

Köp prisvärda utegrupper online hos WeGot

Välj mellan matgrupper för utomhusbruk i bland annat runda eller fyrkantiga former – hitta ett som passar dig bäst utifrån din behov och din stil. Du kan välja fritt mellan två, fyra, sex och åtta sittplatser till den kompletta matgruppen för din uteplats. 
 

Förläng utegruppens livslängd

Aluminium – använd dig av en blöt trasa och torka på de utsatta ställena. Det kan göras några få gånger om året. 

Konstrotting – vi erbjuder prisvärda möbelvårdsprodukter för dig att behandla din matgrupp för utomhusbruk med. Konstrotting Conditioner är ett smidigt sätt för dig att torka bort damm och smuts som lätt kan fastna i utemöblerna om det exempelvis är stark vind. 

Trä – behandla dina utemöbler med WeGot's träolja för att få dem att glänsa året runt. 


Komplettera din uteplats på ett stilrent och modernt sätt i kombination med våra färdiga matgrupper utvalda för just dig och din inredningsstil. De finns i en mängd olika material, som bland annat aluminium, trä och konstrotting. Materialen är väderbeständiga, slitstarka och tåliga. De kräver ytterst lite underhållning och kommer med högsta säkerhet alltid att leverera en komfortabel upplevelse. Välj mellan färger som klassiskt svart, vit, brun och grå. Framhäv din uteplats med WeGot's smakfulla utegrupper och gör det till en vänlig och behaglig plats för dig att spendera många dagar och kvällar i.
 

Beställ din nya matgrupp för utomhus online

Genom bara några få klick kan du beställa dina nya utemöbler online och få hem dem inom 2 dagar med vår expressleverans – förmodligen branschens snabbaste leveranser. Vi erbjuder kvällsleveranser och uppbärning av din beställning – hela vägen till dörr eller uteplats.  Alltid 14 dagars öppet köp och kostnadsfria returer. Hitta en matgrupp för utomhusbruk som passar dig och din uteplats bäst. Välkommen till WeGot!