SNABB LEVERANS!
FRI RETUR
TUSENTALS NÖJDA KUNDER
KUNDSUPPORT MED SVAR INOM 24 H

Matgrupper utomhus

Filter

Här hittar du bord och stolar för utomhusbruk i mängder av olika utföranden, framtagna för att passa de flesta typer av uteplatser. Kanske är du ute efter en maffig sittgrupp med plats för hela familjen eller kompisgänget, eller ett lite mindre barset för den lilla uteplatsen. Se till att inte glömma detta lilla extrarum som lägenheten eller huset erbjuder i form av en balkong eller altan. I Sverige är det särskilt viktigt att ta tillvara på de få varma månader vi har. Det är inte mycket som slår en ljummen sommarkväll när grillen är tänd och vänner och familj sitter samlade runt bordet. 

Sköna matgrupper för sommarens alla middagar

Med våra snygga matgrupper förvandlar du enkelt uteplatsen till ditt nya vardagsrum. Vi har både klassiska sittgrupper och mer avslappnade loungegrupper. Hitta din stil och välj möbler i det material som du föredrar och som kommer passa bra ihop med resten av din inredning. Vi erbjuder prisvärda alternativ med hög kvalitet och levererar dem till dig inom 3-8 arbetsdagar (gäller lagervaror). Önskar du bärhjälp erbjuder vi även denna tjänst till ett förmånligt pris. På så sätt är det bara för dig att kika igenom vårt generösa sortiment och klicka hem din nya favorit. Sedan tar det inte lång tid innan du kan njuta av sköna stunder i dina nya utemöbler. 

Här hittar du både små och stora matgrupper för utomhusbruk

Oavsett om du vill bjuda in till lunch, grillmiddag, tårtkalas eller sommardrink så kommer dessa matgrupper att erbjuda gott om plats för alla inbjudna. Genom att välja möbler i din personliga stil kommer trädgården bli en förlängning av hemmet, oavsett om det gäller balkongen eller den stora altanen. Vi har helt enkelt möbler för både den lilla och stora familjen. Spana även in våra praktiska dynboxar för att skydda dina utemöbelsdynor och filtar från regn och rusk. Genom att vara väl förberedd och inreda med en snygg matgrupp kommer du alltid vara redo när de varma kvällarna väl infinner sig.