Konstrottingmöbler

1290Produkter
Kampanj
Sortera på

Balkong, trädgård eller altan – inred din uteplats på ett smakfullt sätt med snygga konstrottingmöbler. Konstrotting kräver inte särskilt mycket underhållning – ett tacksamt och smart materialval. På WeGot hittar du bland annat konstrottingfåtöljer, loungegrupper i konstrotting och bord i konstrotting för en ombonad och stilren uteplats.

Köp billiga konstrottingmöbler online hos WeGot

Konstrotting är sedan länge ett populärt alternativ att inreda sin uteplats på, oavsett om du har en trädgård, altan eller balkong. Vi erbjuder allt från olika loungegrupper, solbäddar, matgrupper och dynboxar i konstrotting. Ett perfekt val för dig som vill undvika långa dagar av rengöring och underhållning av dina utemöbler. 
 

Många fördelar med konstrotting

  • Väderbeständigt
  • Kräver ytterst lite underhåll
  • Ett snyggt alternativ att lyfta uteplatsen på
  • Hög kvalitet
  • Vattentåligt

 

Skötselråd

Att använda sig av utemöbler i konstrotting är både fördelaktigt och tacksamt. Dina utemöbler kommer klara av att stå utomhus i många år efter varandra. Det kräver att du underhåller dina utemöbler med jämna mellanrum för att de alltid ska behålla sitt goda skick och sin kvalitet. Du kan enkelt och snabbt torka dina utemöbler i konstrotting med en fuktig trasa eller använda dig av våra möbelvårdsprodukter för att öka livslängden på dina utemöbler. 
 

Billiga utemöbler konstrotting online

Beställ dina utemöbler i konstrotting online hos oss på WeGot – gör det redan idag. Alltid låga fraktkostnader och 14 dagars öppet köp. Vi erbjuder hemleveranser och uppbärning av dina utemöbler både under dagtid och kvällstid till förmånliga priser. Gör som tusentals andra nöjda kunder och se fram emot en snabb och smidig leverans. Välkommen till WeGot. 

Filter
Sortera på (Populärast)
Med hjul
Varumärke
Förvaring
Vattentät
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Antal stolar
Antal personer
Förlängningsbart
Form
Funktion
Stapelbar
Stil
Avtagbar klädsel
Hopfällbar
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans inom 2-6 vardagar
Kampanj