Dynbox & dynlåda

108Produkter
Kampanj
Sortera på
Populärast
Lägst pris först
Högst pris först
Högst rabatt
Senast inkommet
Mest gillade

Med våra snygga och praktiska dynboxar kan du förlänga livslängden på dina utemöbler. Plocka undan dynorna under natten, eller när regnet kommer, så skyddar du dem från fukt och onödigt slitage. Våra dynboxar är dessutom utformade i en snygg och modern design som matchar våra rottingmöbler perfekt.

Stilfullt möbelskydd

För dig som hellre täcker över möblerna med ett möbelskydd under natten erbjuder vi givetvis också bra alternativ. Du kan enkelt se vilka mått våra möbelskydd har för att hitta rätt variant. För att ta så bra hand om dina möbler som möjligt kan du använda både en dynbox och ett möbelöverdrag. Det tar knappt någon tid att ta in dynorna och dra över skyddet och dina möbler kommer att hålla sig i ett fint skick betydligt längre.

Har du redan hittat en produkt som passar perfekt? Så fort du lägger din beställning börjar vi förbereda din order för leverans. Vi skickar varorna inom 3-8 arbetsdagar (gäller lagervaror).
 

Köp dynbox eller dynlåda till dina nya utemöbler

Är du på jakt efter nya utemöbler? Hos oss på WeGot kan du alltid hitta snygga och bekväma möbler. Kolla exempelvis in våra sköna utestolar och utefåtöljer. De har en given plats på verandan.

För ökad komfort kan du köpa till klädslar och dynor som du sedan förvarar i en dynbox. Varför inte göra som tusentals andra nöjda kunder – beställ dina utemöbler och tillbehör hos oss på WeGot och påbörja sommarsäsongen redan nu.

Filter
Sortera på (Populärast)
Vattentät
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Form
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Utseende
Avtagbar klädsel
Hopfällbar
Leverans inom 2-6 vardagar
Kampanj