SNABB LEVERANS!
FRI RETUR
TUSENTALS NÖJDA KUNDER
KUNDSUPPORT MED SVAR INOM 24 H

Dynbox & dynlåda

Filter

Regn, blåst, gassande sol och kyliga nätter. Utemöbler får utstå en hel del under sommarmånaderna. Tursamt nog är de utemöbler du hittar hos oss tillverkade av tåliga material som klarar av vädrets skiftningar. När du väl har köpt nya utemöbler är det viktigt att du vårdar dem väl och tar hand om dem för att de ska hålla så länge som möjligt. Med enkla medel kan du höja livslängden på dina utemöbler. Här hittar du snygga och praktiska dynboxar i olika varianter. Med en dynbox i snygg design blir det enkelt att snabbt ta in alla dynorna under natten eller när regnet kommer. Våra dynboxar är dessutom utformade i en snygg och modern design som matchar våra rottingmöbler perfekt. Med andra ord kommer de inte se otympliga ut på altanen.

 

Stilfullt möbelskydd

För dig som hellre täcker över möblerna med ett möbelskydd under natten erbjuder vi givetvis också bra alternativ. Du kan enkelt se vilka mått våra möbelskydd har för att hitta rätt variant. För att ta så bra hand om dina möbler som möjligt kan du använda både en dynbox och ett möbelöverdrag. Det tar knappt någon tid att ta in dynorna och dra över skyddet och dina möbler kommer att hålla sig i ett fint skick betydligt längre.

Har du redan hittat en produkt som passar perfekt? Så fort du lägger din beställning börjar vi förbereda din order för leverans. Vi skickar varorna inom 3-8 arbetsdagar (gäller lagervaror).
 

Köp dynbox eller dynlåda till dina nya utemöbler

Är du på jakt efter nya utemöbler? Hos oss på WeGot kan du alltid hitta snygga och bekväma möbler. Kolla exempelvis in våra sköna utestolar och utefåtöljer. De har en given plats på verandan.

För ökad komfort kan du köpa till klädslar och dynor som du sedan förvarar i en dynbox. Varför inte göra som tusentals andra nöjda kunder – beställ dina utemöbler och tillbehör hos oss på WeGot och påbörja sommarsäsongen redan nu.