Utemöbler och trädgårdsmöbler

+10000Produkter
Kampanj
Sortera på
Populärast
Lägst pris först
Högst pris först
Högst rabatt
Senast inkommet
Mest gillade

Förnya din uteplats eller altan med snygga trädgårdsmöbler och utemöbler från WeGot! Här hittar du bland annat soffgrupper, matgrupper, praktiska sidobord och produkter för möbelvård som förlänger livslängden på dina utemöbler. Hos oss hittar du prisvärda och stilrena utemöbler i konstrotting, aintwood, trä och plast.

Billiga utemöbler och trädgårdsmöbler online

Du kanske har en hel del tankar när du funderar på att köpa dig nya utemöbler (trädgårdsmöbler) så som vad vill jag ha, vart ska jag ställa det och vilket material passar mig bäst? Hos WeGot hittar du ett stort utbud av utemöbler och trädgårdsmöbler i olika färger, former och material. Hos oss finns det utemöbler och trädgårdsmöbler som passar att ställa på uteplatsen, altanen och balkongen. Du kan välja mellan soffgrupper, loungegrupper, hela matgrupper (utegrupper) eller mindre caféset. Vi har även praktiska sidobord samt produkter för vård av dina nya utemöbler. Välj mellan utemöbler i följande material:

  • Konstrotting
  • Trä
  • Aintwood
  • Plast

Vad ska jag tänka på när jag väljer utemöbler?

Det som är bra att tänka på när du ska köpa dina utemöbler är först och främst vart du har tänkt ställa dem och hur du ska använda dem, dvs. vilken funktion de ska fylla. Är du på jakt efter en matgrupp för utomhusbruk för härliga middagar i trädgården? Eller vill du ha en loungegrupp att slappa i för sköna sommarkvällar? Kanske har du redan utemöbler och vill komplettera med en solsäng eller två för att njuta av solen under varma dagar? Oavsett vad du är på jakt efter så kan vi garantera att du hittar något för just ditt behov i vårt breda utbud av utemöbler och trädgårdsmöbler.

Hur ska man då veta vilka utemöbler som passar bäst för just ditt hem? Vi skulle säga att större matgrupper och soffgrupper gör sig bäst på större uteplatser och altaner med mycket utrymme medan det passar bättre med en cafégrupp om du ska inreda en liten balkong. Vilket material du ska välja på dina utemöbler är också väl värt att fundera på. En del av materialen kräver mer underhåll än andra. Om du inte vill lägga ner energi på underhåll och rengöring så är material så som plast, konstrotting och metall att föredra, medan om du väljer trä så kräver det att du oljar in eller målar om dem då och då. Detta för att de ska hålla i många år. Om du väljer utemöbler som kräver underhåll så har vi naturligtvis alla produkter du behöver för att ta hand om dem! Skydda dina trämöbler och dina konstrottingmöbler från sol, vind och regn med våra anpassade rengöringsprodukter.

Inte bara utemöbler och trädgårdsmöbler! 

Övrigt vi har att erbjuda inom utemöbler är smarta dynboxar där du kan förvara dynor till dina möbler när de inte används. Vi har även ett stort utbud av solsängar om du vill ha en plats att ligga på och njuta av solen. Passa även på att kika under våra andra kategorier och köp till en grill för sommarens grillfester. Du kanske vill förlänga sommaren och vill kunna sitta ute längre i dina utemöbler? Vi har smarta kaminer och även plädar och filtar som kan vara skönt att vira omkring dig när du njuter av kvällarna utomhus i dina utemöbler.

Klicka hem dina favoriter för uteplatsen, altanen eller trädgården redan idag och säkra stilen inför årets utesäsong. Välkommen till WeGot!

Filter
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Motiv
Antal sittplatser
Färg
Materialtyp
Material
Antal stolar
Antal personer
Form
Funktion
Bäddmått
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Utseende
Leverans inom 2-6 vardagar
Kampanj
Unika rabattkoder, förmånliga erbjudanden och mängder av tips!
Unika rabattkoderSenaste trendernaInspirerande reportage
Den angitte e-postadressen har feil format, prøv igjen
Den angitte e-postadressen har feil format, prøv igjen
Genom att fylla i min mailadress bekräftar jag att jag vill ha wegots nyhetsbrev och godkänner att wegots behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt wegots integritetspolicy.