FRI FRAKT! LEVERANS INOM 2-5 VARDAGAR!
FRIA RETURER
TUSENTALS NÖJDA KUNDER
KUNDSUPPORT MED SVAR INOM 24 H

Stora och små växthus

Filter

Bästsäljare

Tänk dig att gå in i ditt eget frodiga och blomstrande växthus. Här kan du odla rädisor och sallad, plantera jordgubbar och tomater eller varför inte plantera lite större fruktträd för att kunna njuta av persikor och vindruvor? Med hjälp av ett växthus kan du odla växter som annars inte skulle vara möjliga på grund av klimatet.

Allt du behöver till ditt växthus

Det finns många saker att tänka på när du ska välja ett passande växthus. En av de viktigaste aspekterna är storleken. Fruktträd behöver till exempel lite mer yta, vilket innebär att du bör välja ett växthus som är minst tio kvadratmeter men helst större. Ett större växthus har även en annan fördel, möjligheten att inreda med bord och stolar. Det är oftast en av de mest lockande aspekterna med ett växthus, möjligheten att kunna skapa ett mysigt utrymme där du både kan odla olika växter och även socialisera med vänner och familj. Att kunna ta en fika med din partner eller bästa vän, omgiven av vackra blommor och en härlig doft, är en lyx som alla bör uppleva någon gång.
 

Allt du behöver till ditt växthus

Vi på WeGot har naturligtvis mer än bara växthus i vårt utbud. Vi har allt du behöver för att kunna skapa ditt drömväxthus. Du kan till exempel hitta utemöbler genom oss. Vi har stora matgrupper för utebruk, perfekt att ha när du vill kunna äta middag med hela familjen ute i växthuset. Du kan även hitta mindre matgrupper hos oss, exempelvis cafégrupper med mindre bord och stolar. Dessa passar utmärkt när du vill ha en intim och mysig fikastund. Kolla in vårt stora utbud av både växthus och utemöbler för att skapa ett utrymme som passar just dig perfekt. När du beställer från oss kan du alltid räkna med att vi har möblerna och produkterna i lager. Dessutom gör vi vårt bästa för att du ska få hem din beställning så fort det bara går. Vi har expressleverans på allt och har förmodligen de snabbaste leveranserna i branschen. Gör som tusentals andra före dig och beställ dina möbler här på vår hemsida. Om du har några frågor kring växthusen är du välkommen att höra av dig till vår kundtjänst som återkommer med svar inom 24 timmar.