Skrivbordsstolar

1377Produkter
Kampanj
Sortera på

När det pratas om viktiga möbler i hemmet är det ofta sängen som kommer först på tal, då det är en möbel där vi tillbringar en stor del av dygnet. Arbetar du hemifrån eller pysslar med små projekt på din fritid är det dock lika viktigt med en ergonomisk och kvalitativ skrivbordsstol. Det är ett viktigt arbetsredskap för att du ska klara av att koncentrera dig och för att din kropp ska hålla en hälsosam position. Vi erbjuder en mängd skrivbordsstolar som är lika snygga som de är funktionella och inte minst sköna att sitta i. 

 

En bekväm skrivbordsstol är viktig för din rygg

Att sitta i samma position under en längre tid är inte nyttigt för kroppen och kan lätt få rygg och nacke att kännas stel och ansträngd. Se därför till att införskaffa en bra skrivbordsstol med ergonomiska egenskaper. En bra stol är lika viktig för kontorsarbete som för läxläsning och de passar därför både för kontoret och barnrummet. En praktisk stol behöver heller inte innebära att man snålat in på stil, tvärtom. Våra prisvärda kontorsstolar hittar du i form av tidlösa modeller tillverkade med tåligt bonded leather, och som moderna klassiker i rundad design och praktisk textil. Benen är ofta tillverkade i hållbar metall och utrustade med hjul för att du enkelt ska kunna röra dig mellan de olika arbetsytorna. 

Välj en modell för din arbetsplats

Att en skrivbordsstol ska vara utrustad med praktiska funktioner och dessutom göra sig snygg i rummet är en självklarhet för oss på WeGot. Här kompromissar vi inte med kvalitet och design. I vårt generösa sortiment kommer du enkelt att hitta en stol som passar dig och din stil, men som också är skön för din rygg. Ställ in ryggstödet efter din kroppsform eller sänk sittdelen så att dina fötter kan stå stadigt på marken. Små justeringar är viktigt för en ergonomisk arbetsposition. Du behöver heller inte vänta särskilt länge på att få hem din nya arbetskamrat. När du beställer din stol hos oss levereras den inom endast 3-8 arbetsdagar (gäller lagervaror).

Filter
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Funktion
Stil
Typ
Stapelbar
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Utseende
Leverans inom 2-6 vardagar
Kampanj