Matstolar & Köksstolar

7458Produkter
Kampanj
Sortera på

Hitta perfekta matstolar till ditt kök hos oss på WeGot! Vi har ett brett urval av matstolar och köksstolar med olika design, färg och utföranden. Välj matstolar från WeGot – hög kvalitet till förmånliga priser! Vi erbjuder även snygga matbord eller kompletta matgrupper med matchande bord och stolar.

Stilfulla matstolar i olika utföranden

Köket är för många hjärtat i ett hem. Här samlas familjen kring matbordet för att njuta av goda middagar eller för att umgås över ett sällskapspel. Att då ha sköna, bekväma matstolar i köket är ett måste. Välj mellan enkla matstolar i trä, eller stolar med stoppning. Det finns även sköna stolar tillverkade i konstläder. Vi har alla tänkbara modeller från ultramoderna matstolar till enkla, klassiska varianter så som pinnstolar. Dessutom har vi en uppsjö av olika färger på våra matstolar, från enkelt träfärgade och vita till starka färger så som turkost och klarrött. Att köpa nya matstolar är roligt, då det finns så mycket att välja på nuförtiden. Det är olika färger, material och modeller på dem och det är upp till dig att välja vad du föredrar. Ett enkelt vitt kök som är åt det moderna hållet kan må gott av matstolar med färg som känns trendiga. Eller varför inte testa att mismatcha färger och kombinera ihop ett eget kreativt kök.

Matstolar för alla kök 

Oavsett hur litet eller stort kök du har så krävs det matstolar och bord. Är det ett litet kök och ni är en liten familj så räcker det gott och väl med två till fyra matstolar, medan stora kök kan ha både flera stolar och kanske en kökssoffa. Det är upp till dig hur du vill inreda ditt kök och hur många matstolar du vill använda dig av. Om du tänkt köpa både matbord och matstolar så har vi på WeGot även kompletta matgrupper att välja mellan som ett paket. Det går givetvis att även köpa endastmatbordseparat. Vi har bra priser både på våra paket med matgrupper och våra matstolar och matbord. 

Matstolar går att använda till andra syften än att ha dem i köket om du vill det. Du kan införskaffa dig flera olika modeller av matstolar. Kanske har du både ett kök och en matsal och därmed har behov av flera matstolar? Var inte rädd för att ha olika matstolar i kök och matsal, det är alltid trevligt med variation! Oavsett vilken typ avmatstolar du är på jakt efter så kan vi lova dig att du kommer att hitta något som passar just ditt hem i vårt breda sortiment! Beställ dina matstolar online redan idag – ett stilfullt kök är barar ett några få musklick bort!  Vi levererar dina möbler hem till din dörr inom endast 3-8 arbetsdagar om din vara finns i lager. Välkommen till WeGot!

Filter
Sortera på (Populärast)
Vattentät
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Antal stolar
Förlängningsbart
Form
Stil
Stapelbar
Typ
Utseende
Avtagbar klädsel
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Hopfällbar
Leverans inom 2-6 vardagar
Kampanj