Stolar

+10000Produkter
Kampanj
Sortera på

Moderna, stilrena, klassiska eller extra mjuka – här finns mängder av stolar i olika modeller. Vi erbjuder snygga och bekväma stolar som passar perfekt i såväl köket som på kontoret. Kolla igenom vårt stora utbud av stolar och välj de som du tycker passar bäst för ditt hem.

Billiga stolar för alla rum

I vårt utbud av stolar finns allt du kan tänkas behöva. Här har vi dels samlat ett stort urval av kontorsstolar. De håller hög kvalitet och ger en fantastisk komfort, ett måste när du arbetar länge framför skärmen. Du kan välja bland flera varianter av kontorsstolar, bland annat enklare och mer stilrena stolar eller stolar med fler funktioner och finesser.

Här hos oss på WeGot kan du naturligtvis hitta mer än bara kontorsstolar. Vi erbjuder ett komplett utbud av stolar, allt från lyxiga modeller med stoppade ryggar och dynor till mer minimalistiska och stilrena stolar som passar perfekt i det moderna hemmet.När du gör din beställning hos oss, får du hem dina varor inom 3-8 arbetsdagar (gäller lagervaror). 

 

Beställ stolar och bord samtidigt

Beställ både stolar och bord hos oss på WeGot. Vi gör det lätt för dig att hitta möbler som du tycker om och som har bra priser. I vårt sortiment kan du hitta kompletta matgrupper med vackra stolar och matchande bord, perfekt när du inreder matsalen eller köket. Sedan starten har vi hjälp tusentals nöjda kunder och vi ser fram emot att få hjälpa tusentals mer. Om du behöver hjälp eller har några funderingar kan du alltid höra av dig till vår kundsupport med svar inom 24 timmar. Känns det svårt att bära upp stolarna till lägenheten eller huset? Vi erbjuder uppbärningshjälp till bra priser.

Filter
Sortera på (Populärast)
Vattentät
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Antal stolar
Förlängningsbart
Form
Funktion
Stil
Stapelbar
Typ
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Avtagbar klädsel
Hopfällbar
Leverans inom 2-6 vardagar
Kampanj