SNABB LEVERANS!
FRI RETUR
TUSENTALS NÖJDA KUNDER
KUNDSUPPORT MED SVAR INOM 24 H

Soffor

Filter

Är du ute efter den perfekta soffan att komplettera ditt hem med? Hos oss på WeGot hittar du soffor i olika material, stilar, färger och former. Luta dig tillbaka i en bekväm och behaglig soffa och njut av vardagsrummets tornpjäs. En soffa är mycket mer än bara en fristående möbel. Låt soffan bli hemmets samlingspunkt för återhämtning, eller varför inte nöje? Hos oss kan du botanisera bland ett stort utbud av trendiga och soffor till ett billigt pris. Visa din individuella inredningsstil med en stilren soffa som speglar din personlighet. WeGot’s soffkollektioner har en utmärkt kombination av formgivning, komfort och kvalitetsmaterial. 

Praktisk soffa för ditt hem

WeGot har ett brett sortiment av olika soffor och kan matchas med alla inredningsstilar. Låt fantasin flöda och gör ditt drömhem verkligt och fulländat med en soffa helt i din smak.

Soffguide

  1. Syfte – vad vill du att din soffa ska ha för syfte? Vad ska den ha för användningsområde och vad ska den vara till för?
  2. Materialval – för dig som äger husdjur eller har barn är exempelvis en soffa i läder ett smart val. Det gör det enkelt för dig att underhålla din soffa och du kan snabbt och enkelt torka bort fläckar eller smuts om det skulle uppstå.
  3. Form – Vad ska soffan ha för form? Hur stort yta har du att utnyttja och vilken passar bäst? Hos oss på WeGot hittar du bland annat u-soffor, raka soffor och böjda soffor.
  4. Design – Vilken stil vill du att soffan ska ha? Är du ute efter en exempelvis klassisk eller trendig soffa? Utgå från din personliga stil och matcha med soffan du väljer att ha.
  5. Funktion – Vilken funktion ska den fylla? Är det en avlastningsplats, ett ställe som du ligger i efter en lång dag på jobbet eller är det en inredningsdetalj i ditt hem?
  6. Storlek – Hur många ska få plats i soffan? Ska det vara en liten soffa eller en stor soffa?

Välj din soffa med omsorg – mer än bara en möbel

Vi erbjuder olika material som bland annat trendig sammet, avtagbar klädsel i tyg eller läder. Det finns mängder av soffor att välja mellan hos oss på WeGot, men ibland kan det vara svårt att bestämma sig för vilken soffa som passar en bäst. I vårt stora soffsortiment har vi bland annat HowardsoffabäddsoffaDivansoffa eller varför inte slå till med en hel Soffgrupp 

Köp en soffa med omsorg och utifrån dina behov. Du kanske väljer att använda den som en avlastningsplats att spendera ledig tid på, att ha ett ställe att njuta i efter långa dagar eller kanske förblir det en orörd inredningsdetalj. Oavsett användning kan du göra det till en vänlig yta att vila ögonen på.

Designa din soffa själv

För dig som väljer en soffa som inte är färgstark kan det kompletteras i samband med förslagsvis stilistiska kuddar i material som trendar. Skapa ett uttrycksfullt utseende och matcha med tilltalande pläd och olika skulpturer. Ett enkelt sätt att byta ut din inredning på, utan att behöva förnya en hel stor möbel. På så vis ser din soffa alltid ut som ny och förblir fräsch.

Färgval till din soffa

WeGot erbjuder soffor i en mängd olika färger – allt från det klassiska och sobra till det trendiga och vågsamma. Soffan blir många gånger en dominerande möbel i hemmet och då är det tacksamt att använda sig av en behaglig färg. För dig som vill bryta av inredningen är det trevligt att inreda med färgklickar, oavsett om möbeln är i fokus eller inte. På WeGot hittar du soffor för alla hem – oberoende av var du väljer att placera den. Vi erbjuder soffor i följande färger: 

Skötselråd till din soffa

Soffa i tyg – hos oss på WeGot finns det soffor med avtagbar klädsel som är ett enkelt sätt att underhålla din soffa på. Du kan tvätta din soffklädsel flera gånger och den kommer fortsätta leverera en härlig soffupplevlse.

Soffa i läder – använd dig av vår lädersåpa som länge håller din soffa i gott skick. Det tillför näring till din möbel, samtidigt som den rengör.

Beställ din soffa online

När du valt din soffa kan du enkelt beställa den online hos oss på WeGot. Prisvärt, alltid snabba leveranser och fria returer. Det är 10 års garanti på våra soffor och vi erbjuder alltid 14 dagars öppet köp på din beställning. Det finns möjlighet för hemkörning och kan beställas via kundtjänst. Gör som tusentals andra nöjda kunder och beställ din soffa online redan idag.