Soffgrupper

408Produkter
Kampanj
Sortera på

Hos oss på WeGot kan du köpa en komplett soffgrupp billigt och enkelt, oavsett hur många sittplatser du behöver. Vi har soffgrupper för det lilla vardagsrummet innefattande en mindre soffa och fåtölj, samt större soffgrupper med gediget med sittplatser. Välj bland soffgrupper i olika modeller, material och färger.

Många fördelar med en soffgrupp

Att satsa på en soffgrupp istället för att köpa separata delar är både tidsbesparande och praktiskt då du får ett enhetligt resultat med avseende till allt från klädsel till form och färg. Med en enhetlig “bas” kan du sedan enkelt ge din soffgrupp ett personligt uttryck genom att komplettera med intressanta accessoarer som kuddar och filtar i olika färger och stilar. Dessutom kommer du billigare undan när du köper en komplett soffgrupp istället för att du skulle köpa sofforna och fåtöljerna separat. Skulle du ändå vilja välja ut ett set på egen hand så erbjuder vi även ett stort utbud av soffor och fåtöljer där du kan mixa och matcha precis som du vill.

Skapa ett stilrent och komplett vardagsrum

I vårt varierade sortiment av soffgrupper finns något för alla hem. Vi har soffgrupper i många olika stilar, allt från vintage och retro till trendiga soffgrupper som ger ett trendigt uttryck. Välj mellan soffgrupper i tyg, skinn eller sammet. Våra soffgrupper finns i en mängd olika färger. En soffgrupp med neutral färg som vit, grå, blå, brun, svart och beige är lika tidlöst snygg som den är enkel att matcha med andra färger. En grön soffgrupp är en härlig färgklick, samtidigt som den ger rummet en känsla av exklusivitet och elegans. Låt dig inspireras i vårt breda utbud av soffgrupper.

Gör ditt vardagsrum komplett och passa på att köpa till ett vardagsrumsbord till din nya soffgrupp. Vi har ett stort sortiment av soffbord, varför inte satsa på ett vackert och trendigt marmorbord? Vi har även sidobord som exempelvis kan passa utmärkt vid sidan av soffgruppen som komplement till soffbordet.

När du handlar hos oss på WeGot kan du känna dig trygg. Vi erbjuder prisvärda alternativ till hög kvalitet och ger dig dessutom 10 års garanti. När du valt ut din nya soffgrupp kommer den att levereras hem till dig inom endast 3-8 arbetsdagar (gäller lagervaror). Behöver du hjälp att bära upp soffan erbjuder vi även denna tjänst till ett förmånligt pris.Välkommen in och hitta din nya soffgrupp idag!

 

Filter
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Antal personer
Form
Funktion
Bäddmått
Stil
Stapelbar
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Utseende
Avtagbar klädsel
Leverans inom 2-6 vardagar
Kampanj