Skinnsoffa & Lädersoffa

132Produkter
Kampanj
Sortera på
Populärast
Lägst pris först
Högst pris först
Högst rabatt
Senast inkommet
Mest gillade
  • Färg: Vit

Hos oss på WeGot hittar du klassiska och moderna soffor i skinn och läder, samt kvalitativ skinnimitation. En Skinnsoffa erbjuder en klassisk stil som fungerar tillsammans med de flesta typer av inredning. Vi erbjuder allt från stilrena modeller med raka snitt till populära chesterfieldsoffor. Välkommen att hitta din favorit.

Ett klassiskt och tidlöst alternativ

Tack vare sina många utformningar, modeller samt sin tidlösa look är lädersoffor och skinnsoffor ständigt återkommande i många hem. En soffa i skinn eller läder passar lika utmärkt om du vill försköna ditt vardagsrum med en elegant och exklusiv touch, som om du vill att det ska andas retrokänsla. En lädersoffa är dessutom en mångsidig möbel som förändras beroende på vilka textilier och möbler som omger den. Gå på det klassiska och inred med en brun lädersoffa, eller ge ditt vardagsrum ett modernt och trendigt uttryck med en röd lädersoffa. Eller varför inte en stilren och elegant vit lädersoffa i ecoläder?

Hitta en skinnsoffa att glädjas åt i många år

Äkta skinn är ett material som bara blir snyggare med åren. Tar du hand om det på rätt sätt kommer du ha en soffa som håller en lång tid framöver. Något som är viktigt för att underhålla lädret är att med jämna mellanrum smörja in det med så kallat läderbalsam. Det gör att materialet behåller sin fukt och fortsätter att hålla sig mjukt och vackert utan att spricka. Under kategorin möbelvård hittar du många alternativ på produkter som kan öka livslängden hos dina skinnmöbler. Det är också vanligt att soffor tillverkas i en blandning av äkta läder och skinnimitation. Det är ett prisvänligt alternativ som fortfarande håller hög kvalitet.

När du handlar hos oss på WeGot kan du känna dig trygg i ditt val av soffa. Vi erbjuder prisvärda alternativ till hög kvalitet och ger dig dessutom 10 års garanti. När du valt ut din nya lädersoffa från vårt generösa sortiment kommer den att levereras hem till dig inom endast 3-8 arbetsdagar (gäller lagervaror). Genom att handla online kan du i lugn och ro bläddra bland alla våra alternativ och hitta den skinnsoffa som passar bäst hemma hos dig. Skulle du ha några frågor kommer du att få svar från vår kunniga personal inom endast 24 timmar. Välkommen till WeGot!

Filter
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg (1)
Materialtyp
Antal personer
Form
Placering
Funktion
Bäddmått
Stil
Stapelbar
Typ
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Avtagbar klädsel
Leverans inom 2-6 vardagar
Kampanj