Modulsoffor

97Produkter
Kampanj
Sortera på
Populärast
Lägst pris först
Högst pris först
Högst rabatt
Senast inkommet
Mest gillade

En modulsoffan passar utmärkt om du vill ha möjligheten att möblera om då och då, eller för rummet med ovanlig form. Tack var dess många kombinationsmöjligheter kan en modulsoffa enkelt anpassas efter just dina önskemål. Med kvalitativa materialval och genomtänkt design är de både bekväma och snygga.

Skapa din egen design med en modulsoffa

En modulsoffa är ett bra alternativ för dig som är ute efter något personligt och anpassningsbart. Istället för att köpa en ny soffa kan du enkelt ändra dess utseende genom att flytta runt de olika delarna eller placera den på ett annorlunda sätt i rummet. En sådan förändring kan få soffan att kännas som helt ny. Du kan också välja att bygga ut soffan med fler delar för att göra den större och skapa ännu mer utrymme för umgänge. Med våra mångsidiga modulsoffor är det möjligt att få vara kreativ och prova på nya idéer i hemmet. Skapa en mysig och inbjudande plats för umgänge och samtal och addera härliga filtar och kuddar till din soffa. Du hittar en mängd alternativ i olika färger och mönster under kategorin Filtar och plädar.

Köp modulsoffa online hos WeGot 

Våra modulsoffor håller hög kvalitet och god komfort. Vi erbjuder 10 års garanti vilket gör att du kan känna dig trygg i ditt köp. Att handla online är smidigt då du har hela vårt generösa sortiment framför dig och kan välja ut vilken soffa som du gillar allra bäst. Hos oss får du alltid låg fraktavgift på din order, 3-8 arbetsdagars leveranstid på lagervaror och 14 dagars öppet köp. Behöver du hjälp att bära upp soffan erbjuder vi även denna tjänst till ett förmånligt pris. Välkommen in och hitta din nya modulsoffa idag!

Filter
Sortera på (Populärast)
Tvättbar
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Antal personer
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Utseende
Avtagbar klädsel
Leverans inom 2-6 vardagar
Kampanj