Howardsoffor

151Produkter
Kampanj
Sortera på
Populärast
Lägst pris först
Högst pris först
Högst rabatt
Senast inkommet
Mest gillade

En Howardsoffa är en tidlös favorit med karaktäristisk design - lika bekväm som snygg. Med genomtänkta detaljer och stilfulla design blir Howardsoffan garanterat ett blickfång i vardagsrummet. Låt din Howardsoffa stå i rampljuset i ensam majestät eller kombinera med en snygg Howardfåtölj med fotpall och lyxiga inredningsdetaljer!

Howardsoffor – designfavoriten för alla vardagsrum!

Howardmöblernas stommar är gjorda i massiv plywood, vilken ger en robust och stabil känsla. Den sicksack-formade nozagfjädringen i stommen ger en jämn och skön känsla oavsett om man sitter eller ligger ned. Kallskummet (35kg) i sitsarna bidrar även det till att göra Howard möblerna mycket bekväma. Samtliga Howard pjäser är också försedda med hjul, vilket gör det enkelt vid transport eller då du skall möblera om. Hjulen är försedda med golvskydd i form av en transparent kopp som placeras undertill. Våra Howardsoffor har en tidlös design som härstammar från den eleganta stil som deras anrika tillverkare Howard & Sons varit kända för ända sedan starten för mer än hundra år sedan. Kvalitet och smakfullhet genomsyrar samtliga modeller – en howardsoffa i ditt hem är en klassisk favorit som aldrig går ur tiden! Välj mellan olika färger, kombinationer och utföranden. 

Eleganta Howardsoffor för alla hem 

Vi har howardsoffor och soffgrupper med plats för alltifrån två personer upp till en hel familj. Våra Howardsoffor är tåliga och slitstarka möbler men vi erbjuder ändå altlid våra kunder hela 10 års garanti på alla våra soffor. Vi vill att du ska känna att du gör ett tryggt köp när du väljer att köpa din Howardsoffa hos oss. 

Förutom ett brett utbud av Howardsoffor har vi även fåtöljer av samma fabrikat och design. Dessa kommer, precis som sina större syskon, i en mängd utföranden och stilar, och även här är kvalitet och komfort den gemensamma nämnaren. Våra Howardfåtöljer följer samma serieindelning som sofforna och kommer i både klassiskt utförande och som schäslonger. Komplettera din fåtölj, soffa eller soffgrupp med en stiliga fotpallar! Även dessa varierar i stil och färg. En Howarsoffa kommer verkligen till sin rätt när den kombineras med andra Howardmöbler. Därför rekommenderar vi att du provar dig fram och, baserat på utrymme, smak och behov, utformar din alldeles egna soffgrupp!

Filter
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Antal personer
Form
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Utseende
Avtagbar klädsel
Leverans inom 2-6 vardagar
Kampanj