SNABB LEVERANS!
FRI RETUR
TUSENTALS NÖJDA KUNDER
KUNDSUPPORT MED SVAR INOM 24 H
0Visa varukorg
Kassa
B2A70B10-75C3-49A4-9EA4-10F83E4A7D64 Created with sketchtool.
Hittade 0 Produkter

Hörnsoffor

Filter

En hörnsoffa är det perfekta valet för att utnyttja utrymmet i ditt vardagsrum maximalt. Med en hörnsoffa undviker du att få onödig oanvänd yta bakom soffan eftersom du kan placera den längs väggen hela vägen – även i en hörna! Hos oss på WeGot hittar du ett brett utbud av hörnsoffor i olika storlekar, färger och utföranden som passar de flesta inredningsstilar och vardagsrum – du hittar garanterat något som passar just ditt hem! En hörnsoffa är med andra ord en lika smart som snygg lösning för ditt vardagsrum. 

Hörnsoffa – ett säkert val

På WeGot finner du hörnsoffor i stilar som bland annat klassiskt, stilrent och modernt. De finns till för olika utföranden och du behöver inte begränsa användningen av din hörnsoffa, trots att den är utformad för att placeras i ett hörn. För dig som väljer att göra hörnsoffan till vardagsrummets mittpunkt går det minst lika bra. Du kan komplettera den tomma ytan bakom hörnsoffan med exempelvis smakfulla hyllor som vi på WeGot erbjuder. 

Hörnsofforna förekommer i olika storlekar – så oavsett om du har ett stort eller ett litet vardagsrum kan du hitta en hörnsoffa som passar dig utifrån dina krav och behov. De finns tillgängliga i olika färger som:

  • Vit
  • Ljusgrå
  • Beige
  • Svart
  • Mörkgrå
  • Brun​


​​Med vårt breda utbud av hörnsoffor ger vi dig förutsättningen att skapa ditt hem helt utrifrån din stil och dina fantasier. Uppfyll drömmen om det perfekta vardagsrummet med en praktisk hörnsoffa från WeGot. Beställ idag och få hem din soffa inom 3-8 arbetsdagar (gäller lagervaror) – självklart till en låg fraktkostnad. Hos WeGot får du alltid låga fraktkostnader, 14 dagars öppet köp och fria returer. Glöm inte att det är 10 års garanti på alla våra soffor – hur bra? Kontakta vår kundtjänst vid fler funderingar och frågor, om du exempelvis vill få hemleverans till förmånliga priser, med svar inom 24h. Välkommen till oss på WeGot.