Hörnsoffor

303Produkter
Kampanj
Sortera på
Populärast
Lägst pris först
Högst pris först
Högst rabatt
Senast inkommet
Mest gillade

En hörnsoffa ger dig möjlighet att utnyttja utrymmet i ditt vardagsrum maximalt – även hörnen! Hos oss på WeGot hittar du ett brett utbud av hörnsoffor i olika storlekar, färger och utföranden som passar de flesta inredningsstilar och vardagsrum – du hittar garanterat något som passar just ditt hem!

Hörnsoffa – ett säkert val

På WeGot finner du hörnsoffor i stilar som bland annat klassiskt, stilrent och modernt. De finns till för olika utföranden och du behöver inte begränsa användningen av din hörnsoffa, trots att den är utformad för att placeras i ett hörn. För dig som väljer att göra hörnsoffan till vardagsrummets mittpunkt går det minst lika bra. Du kan komplettera den tomma ytan bakom hörnsoffan med exempelvis smakfulla hyllor som vi på WeGot erbjuder. 

Hörnsofforna förekommer i olika storlekar – så oavsett om du har ett stort eller ett litet vardagsrum kan du hitta en hörnsoffa som passar dig utifrån dina krav och behov. De finns tillgängliga i olika färger som:

  • Vit
  • Ljusgrå
  • Beige
  • Svart
  • Mörkgrå
  • Brun​


​​Med vårt breda utbud av hörnsoffor ger vi dig förutsättningen att skapa ditt hem helt utrifrån din stil och dina fantasier. Uppfyll drömmen om det perfekta vardagsrummet med en praktisk hörnsoffa från WeGot. Beställ idag och få hem din soffa inom 3-8 arbetsdagar (gäller lagervaror) – självklart till en låg fraktkostnad. Hos WeGot får du alltid låga fraktkostnader, snabba leveranser och 14 dagars öppet köp. Glöm inte att det är 10 års garanti på alla våra soffor – hur bra? Kontakta vår kundtjänst vid fler funderingar och frågor, om du exempelvis vill få hemleverans till förmånliga priser, med svar inom 24h. Välkommen till oss på WeGot. 

Filter
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Antal sittplatser
Färg
Materialtyp
Antal personer
Form
Funktion
Bäddmått
Stil
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans inom 2-6 vardagar
Kampanj
Unika rabattkoder, förmånliga erbjudanden och mängder av tips!
Unika rabattkoderSenaste trendernaInspirerande reportage
Den angitte e-postadressen har feil format, prøv igjen
Den angitte e-postadressen har feil format, prøv igjen
Genom att fylla i min mailadress bekräftar jag att jag vill ha wegots nyhetsbrev och godkänner att wegots behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt wegots integritetspolicy.