SNABB LEVERANS!
FRI RETUR
TUSENTALS NÖJDA KUNDER
KUNDSUPPORT MED SVAR INOM 24 H

Divansoffor & L-soffor

Filter

En divansoffa är det perfekta valet för dig som vill ha en snygg soffa med plats för många! Med en divansoffa har du en enhetlig och stilren lösning för sittplatser i ditt vardagsrum när det är dags för filmkväll med familjen eller fest med vännerna. Divansoffan passa även dig som vill ha en riktigt härlig och mysig soffa där du kan sträcka ut dig efter en lång dag. Hos WeGot hittar du ett brett sortiment av noggrant utvalda divansoffor av hög kvalitet i en mängd olika storlekar, färger och utföranden! 

Brett urval av billiga divansoffor online

Divansoffan benämns ibland som L-soffa och med sitt öppna avslut både ser och känns soffan rymligare. Divansoffor brukar antingen ställas intill en vägg eller centraliserad i mitten av rummet och på så sätt bli vardagsrummets ståtliga huvudmöbel. Vi har divansoffor med divanens placering åt både vänster och höger. Men oroa dig inte om du inte har bestämt sida än, hos oss hittar du även divansoffor som är vändbara vilket gör att du kan bestämma divanens placering i efterhand och enkelt ändra på det själv. Kanske vill du slå på stort med en dubbeldivansoffa? I sådant fall kan en U-soffa vara ett bra alternativ. Du hittar vårt stora utbud av u-soffor här.

Kanske är du ute efter en liten divansoffa eller en stor divansoffa, en divansoffa i sammet eller en divansoffa i skinn. Oavsett din stil och dina behov så kan du hitta din favorit hos oss. I vårt sortiment hittar du ett varierat utbud av divansoffor i olika färger så som:

  • Grå 
  • Svart 
  • Beige 
  • Brun 

Passa på och köp ett passande soffbord till divansoffan, och varför inte öka soffans bekvämlighetsfaktor ytterligare med ett skönt nackstöd. Hos oss hittar du ett brett utbud av soffbord och sofftillbehör för ett komplett vardagsrum.

Förmånliga priser och snabba leveranser

Det är 10 års garanti på våra soffor! Vi erbjuder 14 dagars öppet köp och det är alltid fria returer. Kvällsleveranser till förmånliga priser är ett tacksamt alternativ för dig som har en hektisk vardag. Har du fler frågor är du välkommen att kontakta vår kundtjänst med svar inom 24h. Köp din divansoffa billigt och online redan idag!