Dagbäddar

426Produkter
Kampanj
Sortera på
Populärast
Lägst pris först
Högst pris först
Högst rabatt
Senast inkommet
Mest gillade

Dagbäddar gör det möjligt att utnyttja hemmets vartenda hörn och skapa mysiga platser för vila. Raka linjer i kombination med mjuka och rundade former skapar kontraster som ger liv och rörelse till rummet. Med en dagbädd från WeGot får du en utmärkt kombination av bekvämlighet, trend och funktionalitet.

En dagbädd ger rummet lite extra lyxkänsla

Dagbädden passar utmärkt som en extra sittmöbel när du bjuder hem gäster, men den fungerar också som en skön plats när du vill vila en stund mitt på dagen. Det är därför möbeln kallas för just dagbädd, men du kan även höra den kallas vid namn som schäslong, ottoman, dyscha eller kanapé. Möbelns valmöjligheter gör att den flyttar in i allt fler hem och här på WeGot kommer du att kunna hitta din nya favorit. Den snygga designen kommer kunna lyfta hela rummet och skapa en känsla av lyx och stil. Har du en outnyttjad yta i hemmet som du inte riktigt vet hur du ska inreda, har du svaret här. Få ut mer av ditt hem och skapa mysiga och inbjudande viloplatser med en snygg dagbädd.

Förmånliga priser och snabba leveranser

Hos WeGot får du alltid låga fraktkostnader, 3-8 arbetsdagars leveranstid på lagervaror och 14 dagars öppet köp. Det ska vara tryggt, snabbt och enkelt att handla på nätet! Om du önskar hjälp att bära erbjuder vi även denna tjänst till ett förmånligt pris. Oavsett om du bor stort eller litet kommer en snygg dagbädd att passa bra in hos dig. Den kommer även kunna fungera som extrasäng när dina vänner sover över. Design och funktion i en underbar kombination helt enkelt!

Filter
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Antal sittplatser
Färg
Materialtyp
Antal personer
Funktion
Bäddmått
Stil
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans inom 2-6 vardagar
Kampanj
Unika rabattkoder, förmånliga erbjudanden och mängder av tips!
Unika rabattkoderSenaste trendernaInspirerande reportage
Den angitte e-postadressen har feil format, prøv igjen
Den angitte e-postadressen har feil format, prøv igjen
Genom att fylla i min mailadress bekräftar jag att jag vill ha wegots nyhetsbrev och godkänner att wegots behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt wegots integritetspolicy.