Reclinersoffa & Biosoffa

54Produkter
Kampanj
Sortera på

Här hittar du våra allra mest bekväma och avslappnade soffor – perfekta för att skapa den där äkta biokänslan hemma i vardagsrummet. Våra biosoffor med reclinerfunktion gör att du kan slå dig ner och luta dig tillbaka i en bekväm och avslappnad position. Njut i en reclinersoffa från WeGot!

Biosoffor för mysiga filmkvällar

I vårt sortiment hittar du biosoffor för alla rumsstorlekar. Har du funderat över att göra om ett lite mindre och outnyttjat rum till ett mysigt biorum? Då finns det flera alternativ med bekväma tvåsitsiga soffor tillgängliga. För dig som har gott om plats och vill ha möjlighet att bjuda in alla dina vänner på trevliga filmkvällar, har vi kvalitativa soffor i större storlekar och med fler sittplatser. Komplettera med flera soffor för att skapa den biokänsla just du är ute efter. Från det att du klickat hem din nya favoritsoffa så får du hem den inom endast 3-8 arbetsdagar (gäller lagervaror). Alltid med låg fraktkostnad, snabba leverans och 14 dagars öppet köp. Gör dig redo för mysiga filmkvällar där du kan sjunka djupt ner i soffan med något gott att äta och dricka och bara njuta – sköna dagar i soffan är bara ett musklick bort! 

Bekväma biosoffor med stil

Våra biosoffor är otroligt bekväma utan att kompromissa med stil och design. De har ett klassiskt och lite vintageliknande utseende som direkt ger en genuin biokänsla hemma i ditt eget vardagsrum. Mjuka, generösa armstöd och bekväma fotstöd gör att du verkligen kan sitta bekvämt under hela filmen. Vissa modeller är även utrustade med snurr-/gungfunktion. Här får du helt enkelt mycket soffa för pengarna och en komfort utöver det vanliga. Skapa din egen biosalong med någon av våra biosoffor med reclinerfunktion redan idag – du kommer inte att ångra dig.

Filter
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Antal personer
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Utseende
Leverans inom 2-6 vardagar
Kampanj