SNABB LEVERANS!
FRI RETUR
TUSENTALS NÖJDA KUNDER
KUNDSUPPORT MED SVAR INOM 24 H

Reclinersoffa & Biosoffa

Filter

Här hittar du våra allra mest bekväma och avslappnade soffor – perfekta för att skapa den där äkta biokänslan hemma i ditt eget vardagsrum. Våra biosoffor med reclinerfunktion gör att du kan slå dig ner och bokstavligt talat luta dig tillbaka efter en lång dag med arbete eller studier och njuta av en bra film i gott sällskap. Sofforna är nämligen utrustade med funktioner som gör att de går att fälla ut eller bak för att ge dig en så bekväm och avslappnad position som möjligt. De stora, mjuka dynorna och höga ryggstöden gör att du kommer att sitta väldigt bekvämt.

Biosoffor för mysiga filmkvällar

I vårt sortiment hittar du biosoffor för alla rumsstorlekar. Har du funderat över att göra om ett lite mindre och outnyttjat rum till ett mysigt biorum? Då finns det flera alternativ med bekväma tvåsitsiga soffor tillgängliga. För dig som har gott om plats och vill ha möjlighet att bjuda in alla dina vänner på trevliga filmkvällar, har vi kvalitativa soffor i större storlekar och med fler sittplatser. Komplettera med flera soffor för att skapa den biokänsla just du är ute efter. Från det att du klickat hem din nya favoritsoffa så får du hem den inom endast 3-8 arbetsdagar (gäller lagervaror). Alltid med låg fraktkostnad, 14 dagars öpper köp och fri retur. Gör dig redo för mysiga filmkvällar där du kan sjunka djupt ner i soffan med något gott att äta och dricka och bara njuta – sköna dagar i soffan är bara ett musklick bort! 

Bekväma biosoffor med stil

Våra biosoffor är otroligt bekväma utan att kompromissa med stil och design. De har ett klassiskt och lite vintageliknande utseende som direkt ger en genuin biokänsla hemma i ditt eget vardagsrum. Mjuka, generösa armstöd och bekväma fotstöd gör att du verkligen kan sitta bekvämt under hela filmen. Vissa modeller är även utrustade med snurr-/gungfunktion. Här får du helt enkelt mycket soffa för pengarna och en komfort utöver det vanliga. Skapa din egen biosalong med någon av våra biosoffor med reclinerfunktion redan idag – du kommer inte att ångra dig.