Ställbara sängar

35Produkter
Kampanj
Sortera på
Populärast
Lägst pris först
Högst pris först
Högst rabatt
Senast inkommet
Mest gillade

Ställbara sängar, eller en elevationssäng, kan vara ovärderlig för dig som har problem med ryggen, har svårt att sätta dig upp, eller som helt enkelt vill ha en mer flexibel och ställbar säng. Våra motordrivna, ställbara lyxsängar kommer med smarta funktioner som ger högsta tänkbara liggkomfort och bekvämlighet.

En ställbar säng – komfort och flexibilitet!

Fördelarna med att välja en ställbar säng är många! Med höj- och sänkbar säng kan du själv bestämma hur vill sitta eller ligga i din säng och helt plötsligt fyller din säng så många fler funktioner än att bara vara en säng! Justera sängen efter behov och hitta den perfekta positionen för att sova, läsa, se på TV, äta eller kanske till och med jobba från sängen. Om du letar efter en ställbar säng av hög kvalitet, god komfort och till ett riktigt bra pris så har du kommit rätt! Hos oss på WeGot hittar du nämligen höj- och sänbara sängar för alla sovrum och behov! 

En ställbar säng med många funktioner! 

Behöver en höj och sänkbar säng för att underlätta för din kropp, till exempel för att undvika svullna fötter genom att ha dem i högläge under natten? Eller vill du helt enkelt bara ha en otroligt skön säng som anpassar sig efter dina behov? Oavsett vad, så är en ställbar säng det perfekta valet för dig som vill ha en flexibel säng som fyller många funktioner och behov! Med en ställbar säng kan du göra allt från sängen oavsett om det är att läsa, titta på tv eller bara sova riktigt skönt! På en ställbar säng kan du smidigt och reglera höjden på fotändan och huvudändan med en steglös och mycket tyst motor. På så sätt kan du välja exakt hur högt eller hur lågt du vill ha både huvud och fötter och hitta den perfekta positionen för just din kropp och dagsform. Njut av av att sova ut länge och spendera lata förmiddagar i din ställbara säng – perfekt för att äta frukost och dricka morgonkaffet medan du laddar upp inför en ny dag! Utöver de uppenbara fördelarna har våra ställbara sängar även en oslagbar liggkomfort, tack vare sköna madrasser som naturligtvis kommer i olika fasthet. Välj mellan ställbara sängar i olika bredd: 80 cm, 90 cm, 140 cm eller 180 cm. 

Klicka hem din ställbara säng från WeGot redan idag – alltid snabba leveranser och låga fraktavgifter! Du vet väl om att vi har 15 års garanti på alla våra sängar? Vi tycker att det ska vara tryggt att investera i den viktigaste möbeln i hemmet – sängen! 

Filter
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Funktion
Bäddmått
Komfortzoner
Typ
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Utseende
Leverans inom 2-6 vardagar
Kampanj
Unika rabattkoder, förmånliga erbjudanden och mängder av tips!
Unika rabattkoderSenaste trendernaInspirerande reportage
Den angitte e-postadressen har feil format, prøv igjen
Den angitte e-postadressen har feil format, prøv igjen
Genom att fylla i min mailadress bekräftar jag att jag vill ha wegots nyhetsbrev och godkänner att wegots behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt wegots integritetspolicy.