SNABB LEVERANS!
FRI RETUR
TUSENTALS NÖJDA KUNDER
KUNDSUPPORT MED SVAR INOM 24 H

Sängtillbehör

Filter

För att få till ett unikt och personligt sovrum är det viktigt att lägga ner lika mycket tid på detaljerna som på de stora möblerna. Sängbenen är en detalj som kan göra stor skillnad för rummets helhetsintryck. Hos oss hittar du en mängd olika varianter av sängben i varierande utseende som kommer ta din säng till nya höjder. Vila på en stabil grund med sängben från WeGot!

Höj mysfaktor i sovrummet med rätt sängtillbehör

Gör skillnad med de små detaljerna. Här hittar du ett varierat utbud av sängtillbehör som gör ditt sovrum komplett. Vi erbjuder allt från madrasskydd och sovpaket med täcke och kudde, till komforthöjande nackstöd samt svankstöd till säng. Få ordning och reda i sovrummet med en sängkista eller en sängbänk med förvaring. Välj mellan förvaringsbänkar i olika modeller, storlekar, material och färger. Önskar du ytterligare förvaringsutrymme erbjuder vi även praktiska sänglådor som kan placeras under sängen. På WeGot hittar du sängtillbehör som hjälper dig att inreda ditt sovrum snyggt, praktiskt och komfortabelt. Vi erbjuder även ett brett utbud av vackra sänggavlar, samt madrasser och bäddmadrasser

 

Billiga sängben online

När du ska välja sängben till din säng bör du tänka på både komfort och design. En låg säng behöva höga sängben. Har du dock svårt att sätta dig ned är det viktigt att sängen inte blir för hög, då kan låga sängben vara ett mer passande val. Hos oss kan du bland annat hitta sängben 30 cm, sängben 40 cm och sängben 50 cm. Välj mellan sängben i olika utföranden och färger. En stor och lyxig säng kan bäras upp av sängben i samma stil, eller varför inte bryta av med sängben med enkelt och stilrent formspråk. Vita sängben eller ofärgat sängben i trä ger ett mjukt och lite lantligt utseende, medan svarta sängben och modeller i metall eller aluminium skapar en modern och industriell känsla. Oavsett vilken stil du har och vilka sängben som du väljer så kan du vara säker på att alla våra sängben har hög kvalitet. De passar även utmärkt till alla våra sängmodeller så passa även på att gå in och inspireras av vårt stora sortiment av sängar.

Klicka hem dina favoriter och få dem levererade hem till dig inom 3-8 arbetsdagar (gäller lagervaror) – alltid med låg fraktavgift, 14 dagars öppet köp och fri retur!