Sängskåp

45Produkter
Kampanj
Sortera på

Om du bor i en mindre lägenhet eller helt enkelt inte har så mycket utrymme så är ett sängskåp perfekt för dig. Det är ett elegant sätt att frigöra yta på i ett rum. Våra sängskåp ger dig stor flexibilitet och möjligheter när det kommer till inredningen i hemmet!

Sängskåp – en mångsidig lösning för alla hem!

Med ett sängskåp kan du skapa en unik och stilren inredning hemma utan att behöva tänka för mycket på att sängen ska få plats. Med hjälp av ett sängskåp kan du även snabbt omvandla vilket rum som helst till ett gästrum eller sovrum när det väl behövs. Eftersom sängen tar minimal plats när den är i sängskåpet kan du utan problem använda rummet till något annat när du inte har gäster. De sängskåp du hittar hos oss kommer i olika modeller och storlekar. Vi ger dig möjligheten att enkelt välja ett sängskåp som passar just ditt hem. Hos oss på WeGot kan du välja mellan flera olika sängskåp med tillhörande 90- till 140-sängar. Du kan även välja mellan horisontella och vertikala sängskåp. Dessa sängskåp kallas även för liggande och stående sängskåp.

Ska jag välja ett stående eller liggande sängskåp?

Ett stående sängskåp låter dig utnyttja rummets höjd till fullo. Ett liggande sängskåp utnyttjar istället rummets bredd. Det är viktigt att välja den möbeltyp som passar bäst in i det rummet där möbeln ska användas. Du kan se de olika måtten på sängskåpen genom att klicka på de du är intresserade av. När du köper sängskåp från oss så har du även möjlighet att välja mellan olika madrasser. Klicka dig in på den möbel du tycker om och läs mer om vilka madrassalternativ du har att välja mellan. Du kan även välja att köpa sängen utan madrass. Om du är händig så har du alla möjligheter att bygga in ett av våra sängskåp i väggen. Detta kan verkligen ge inredningen i ditt hem en unik och överraskande egenskap. Dessutom så bidrar det till att ge inredningen en modern och lyxig känsla. Om du vill bo i sann compact living-anda så är ett sängskåp en möbel som du måste ha. Ge dig själv mer levnadsutrymme och utnyttja den plats du har till max.

Beställ ett sängskåp från oss på WeGot redan idag. Vi erbjuder även 15 års garanti på alla våra sängar. Med ett sängskåp kommer det att kännas som om att du har fått ett extra rum i hemmet!

Filter
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Bäddmått
Antal liggplatser (st)
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Utseende
Leverans inom 2-6 vardagar
Kampanj