Sängramar & sängstommar

2230Produkter
Kampanj
Sortera på
Populärast
Lägst pris först
Högst pris först
Högst rabatt
Senast inkommet
Mest gillade

Skapa din drömsäng med en sängram från WeGot. Hos oss hittar du billiga sängramar i olika storlekar, former och designer. Vi erbjuder sängstommar i olika färger och material, och våra sängstommar är uppbyggda för att passa olika typer av madrasser. Beställ din sängram enkelt och smidigt hos oss!

Viktigt att tänka på

Innan du köper en sängram bör du bestämma dig för vilken storlek som passar dina behov och önskemål. Vilken bredd sängstommen bör ha beror på hur många personer som den är avsedd till. En sängstomme 180 cm passar bra om sängen är avsedd för 2 personer, medan en sängstomme 90 cm kan räcka alldelles utmärkt som sovplats till 1 person. Om du är ute efter en säng med resårmadrass behöver du även se till att sängramen du köper har tillräckligt djup så att madrassen får plats ordentligt. Hos oss på WeGot hittar du bekväma och prisvärda madrasser i olika utföranden och bredder så att du kan hitta en madrass i rätt storlek för din sängram. Om du behöver hjälp är du varmt välkommen att höra av dig till vår kunnig kundtjänst. Se till att skapa en sovplats som är unik och personlig där du kan sova gott om natten och vakna utvilad. Vi erbjuder snabb leverans inom endast 3-8 arbetsdagar på lagervaror. Välkommen att klicka hem din drömsäng!

Filter
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Antal sittplatser
Färg
Materialtyp
Antal personer
Form
Funktion
Bäddmått
Antal liggplatser (st)
Stil
Typ
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans inom 2-6 vardagar
Kampanj
Unika rabattkoder, förmånliga erbjudanden och mängder av tips!
Unika rabattkoderSenaste trendernaInspirerande reportage
Den angitte e-postadressen har feil format, prøv igjen
Den angitte e-postadressen har feil format, prøv igjen
Genom att fylla i min mailadress bekräftar jag att jag vill ha wegots nyhetsbrev och godkänner att wegots behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt wegots integritetspolicy.