Sängpaket

869Produkter
Kampanj
Sortera på
Populärast
Lägst pris först
Högst pris först
Högst rabatt
Senast inkommet
Mest gillade

Skapa en trivsam helhetskänsla i ditt sovrum med ett komplett sängpaket från WeGot. Istället för att köpa alla sängdelar och sängtillbehör separat så har vi skapat smarta sängpaket till ett riktigt bra kombinationspris. Välj bland en mängd olika sängpaket i olika färger och utföranden och hitta din drömsäng.

Lyxigt sovrummet med ett komplett sängpaket!

En säng är så mycket mer än bara en möbel. Det är sovrummets höjdpunkt och en av de viktigaste platserna i hemmet för avkoppling, återhämtning och såklart – sömn! Eftersom vi sover mer än en tredjedel av vårt liv så är det viktigt att välja en säng som passar just dina behov och att inreda ditt somrum på ett trivsamt sätt. Ett stilfullt komplett sängpaket med sänggavel, säng och alla tillbehör tar ditt sovrum till nya höjder! Ett komplett sängpaket passar de flesta sovrum och inrednignsstilar och blir garanterat ett blickfång i ditt sovrum. Dessutom är det smidigt och praktiskt att kunna beställa alla tillbehör i ett komplett sängpaket till ett förmånligt pris. 

Brett utbud av sängpaket i olika utföranden

I vårt breda sortiment av sängpaket kan du välja bland olika färger, design och kombinationer – endast din fantasi sätter gränser! Vad sägs om ett sängpaket i trendig PU eller med effektfull LED-belysning? Låt en exklusiv rundad sänggavel med djuphäftade knappar och stilfulla mässingsdetaljer i kombination med din säng förhöja känslan av lyx i ditt sovrum. För dig som är ute efter en mer klassisk look så har vi även tidlösa sängpaket i stilren design med slät sänggavel och nackkuddar i olika färger. 

Om du önskar byta ut delar i ditt sängpaket kan du självklart köpa alla tillbehör i våra sängpaket separat här: 

Ett lyxigt somrum är bara några klick borta – beställ hem ditt sängpaket från WeGot redan idag. Vi erbjuder snabb leveranser och låga fraktavgifter. Dessutom får du alltid 15 års garanti på alla våra sängar. 

Filter
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Antal sittplatser
Färg
Materialtyp
Form
Funktion
Bäddmått
Antal liggplatser (st)
Komfortzoner
Typ
Stil
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans inom 2-6 vardagar
Kampanj
Unika rabattkoder, förmånliga erbjudanden och mängder av tips!
Unika rabattkoderSenaste trendernaInspirerande reportage
Den angitte e-postadressen har feil format, prøv igjen
Den angitte e-postadressen har feil format, prøv igjen
Genom att fylla i min mailadress bekräftar jag att jag vill ha wegots nyhetsbrev och godkänner att wegots behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt wegots integritetspolicy.