SNABB LEVERANS!
FRIA RETURER
TUSENTALS NÖJDA KUNDER
KUNDSUPPORT MED SVAR INOM 24 H

Sängpaket

268Produkter

Skapa en trivsam helhetskänsla i ditt sovrum med ett komplett sängpaket från WeGot. Istället för att köpa alla sängdelar och sängtillbehör separat så har vi skapat smarta sängpaket till ett riktigt bra kombinationspris. Välj bland en mängd olika sängpaket i olika färger och utföranden och hitta din drömsäng.

Populära filter:
Sortera på

Lyxigt sovrummet med ett komplett sängpaket!

En säng är så mycket mer än bara en möbel. Det är sovrummets höjdpunkt och en av de viktigaste platserna i hemmet för avkoppling, återhämtning och såklart – sömn! Eftersom vi sover mer än en tredjedel av vårt liv så är det viktigt att välja en säng som passar just dina behov och att inreda ditt somrum på ett trivsamt sätt. Ett stilfullt komplett sängpaket med sänggavel, säng och alla tillbehör tar ditt sovrum till nya höjder! Ett komplett sängpaket passar de flesta sovrum och inrednignsstilar och blir garanterat ett blickfång i ditt sovrum. Dessutom är det smidigt och praktiskt att kunna beställa alla tillbehör i ett komplett sängpaket till ett förmånligt pris. 

Brett utbud av sängpaket i olika utföranden

I vårt breda sortiment av sängpaket kan du välja bland olika färger, design och kombinationer – endast din fantasi sätter gränser! Vad sägs om ett sängpaket i trendig PU eller med effektfull LED-belysning? Låt en exklusiv rundad sänggavel med djuphäftade knappar och stilfulla mässingsdetaljer i kombination med din säng förhöja känslan av lyx i ditt sovrum. För dig som är ute efter en mer klassisk look så har vi även tidlösa sängpaket i stilren design med slät sänggavel och nackkuddar i olika färger. 

Om du önskar byta ut delar i ditt sängpaket kan du självklart köpa alla tillbehör i våra sängpaket separat här: 

Ett lyxigt somrum är bara några klick borta – beställ hem ditt sängpaket från WeGot redan idag. Vi erbjuder snabb leveranser, låga fraktavgifter och fri retur. Dessutom får du alltid 15 års garanti på alla våra sängar. 

Filter
Komfortzoner (st)
Bäddmått
Bredd
Från(cm)
-
Till(cm)
Pris
Från(kr)
-
Till(kr)
Visa endast kampanj
Färg
Längd
Från(cm)
-
Till(cm)
Funktion
Typ
Serie
Leverans inom 2-6 vardagar