Sängar med förvaring

107Produkter
Kampanj
Sortera på
Populärast
Lägst pris först
Högst pris först
Högst rabatt
Senast inkommet
Mest gillade

Vi erbjuder olika modeller av sängar med förvaring i mått från 90x200 cm upp till 180x200 cm. Välj en som passar dina behov, förvaringskrav och sovrumsutrymme. Våra sängar med förvaring är lika praktiska och snygga, som de är komfortabla. För extra hög komfort, välj en säng med extra mellanmadrass!

Sängar med förvaring – förvara smart!

När du känner att ditt hem inte riktigt räcker till för all förvaring är en förvaringssäng en ultimat lösning. Vi som bor uppe i Norden har ofta flera olika saker framme beroende på årstid. Under sommaren vill vi kunna stoppa undan vinterns varma filtar och göra plats för tunna sängkläder och luftiga textilier och under vinterhalvåret plockar vi fram stickade tröjor, ombonade filtar och varma täcken. Att ha för lite förvaringsmöjligheter i hemmet är ett klassiskt och ganska vanligt problem, men som enkelt kan lösas tack vare smart sängförvaring. Då kan du på ett bekvämt och enkelt sätt få undan dina saker när du vet att du inte kommer att behöva använda dem på ett tag, samtidigt som de alltid finns nära till hands när det är dags att plocka fram dem. Sängförvaring är ett diskret och praktiskt sätt att förvara saker på, där du på ett effektivt sätt tillåts utnyttja utrymmet under sängen – det finns ju ingen anledning till att det ska stå tomt. En förvaringssäng är en innovativ lösning som funkar i alla sovrum, och en lite extra bra idé för dig som bor på liten yta eller precis har flyttat hemifrån. Hos oss hittar du sängar med förvaring för alla behov! 

Sängförvaring med snygg design 

Alla våra sängar håller en stilren och modern design som gör sig bra i alla sovrum, där den smarta förvaringen är diskret inbyggd så att det inte stör utformningen på sängen. Våra sängar med förvaring finns i olika färger och vi har flera matchande sänggavlar. Funktion behöver absolut inte betyda att design behöver stå åt sidan – våra förvaringssängar levererar båda delarna så att du både kan sova gott och inreda snyggt. Oavsett vilken av våra förvaringssängar du vill ha kan du alltid lita på den höga kvaliteten. Dessutom erbjuder vi 15 års garanti på alla våra sängar vilket gör det till en trygg affär att handla hos oss. Vår webbshop håller öppet alla dagar i veckan dygnet runt, där du i lugn och ro kan titta igenom sortimentet och bestämma dig innan du lägger din beställning. Om du har några frågor kring våra förvaringssängar innan du beställer är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst som gärna hjälper dig! 

Filter
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Antal sittplatser
Färg
Materialtyp
Form
Funktion
Bäddmått
Antal liggplatser (st)
Komfortzoner
Typ
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Utseende
Leverans inom 2-6 vardagar
Kampanj
Unika rabattkoder, förmånliga erbjudanden och mängder av tips!
Unika rabattkoderSenaste trendernaInspirerande reportage
Den angitte e-postadressen har feil format, prøv igjen
Den angitte e-postadressen har feil format, prøv igjen
Genom att fylla i min mailadress bekräftar jag att jag vill ha wegots nyhetsbrev och godkänner att wegots behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt wegots integritetspolicy.