Ramsäng

1082Produkter
Kampanj
Sortera på

En ramsäng är utmärkt för dig som vill ha en enkel men bekväm säng till ett bra pris. WeGot har flera modeller i olika färger, utföranden och storlekar. En ramsäng är rätt väg att gå om du vill uppleva en god natts sömn utan att behöva spendera hela månadslönen.

Ramsängar för alla hem

Vi på WeGot tycker att alla ska ha råd att sova gott om nätterna. Våra ramsängar håller hög kvalitet och god liggkomfort till ett pris som passar alla plånböcker. Utöver ett förmånligt pris, så finns en mängd olika saker som är bra att fundera över när du väljer säng. Vilken fasthet på säng ska du välja? Hur bred ska sängen vara – sover du ensam eller med någon annan? Vilken position sover du mest i – på rygg, på mage eller på sidan? När du vet vilka behov du har så blir det mycket lättare att välja rätt säng!

Ramsängar från WeGot – kvalitet och komfort

Våra ramsängar har en rejäl träram i botten som ger sängen en stabil och hållbar grund. Ramsängens fjädrar och stoppning utgör sängens primära komfortskikt. För extra god komfort på din ramsäng kan du välja en lite tjockare bäddmadrass. Hos oss hittar du ett brett utbud av bäddmadrasser i olika material, hårdhet och tjocklek – välj en bäddmadrass som passar just din kropp och behov. Utöver en god liggkomfort har våra ramsängar en genomtänkt och stilfull design som passar de flesta hem och inredningsstilar. Vi tycker nämligen att möbler ska vara lika snygga som funktionella och bekväma. Med en snygg ramsäng kan du ta ditt sovrum till nya höjder. Kombinera med olika inredningsdetaljer som kuddar och plädar eller en kompletterande sänggavel och skapa en ombonad och trivsam känsla i sovrummet! 

Beställ din ramsäng redan idag och få hem den inom 3-8 arbetsdagar (gäller lagervaror). Dessutom erbjuder vi alltid 15 års garanti på alla våra sängar för att du ska känna dig trygg med ditt köp. Välkommen till WeGot! 

Filter
Sortera på (Populärast)
Förvaring
Tvättbar
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Antal personer
Form
Med belysning
Bäddmått
Antal liggplatser (st)
Komfortzoner
Sängtyp
Typ
Stil
Utseende
Avtagbar klädsel
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans inom 2-6 vardagar
Kampanj