SNABB LEVERANS!
FRI RETUR
NU: 5% EXTRA RABATT PÅ ALLT! KOD: HELG5
KUNDSUPPORT MED SVAR INOM 24 H

Madrasser

Filter

Vi på WeGot erbjuder bekväma och prisvärda madrasser i olika utföranden och bredder. Välj en eller flera madrasser i de storlekar som passar till din sängram. Köper du en resårbotten med tillhörande ben kan du istället välja att komplettera med en snygg sänggavel och på så sätt designa din egen drömsäng. Det kommer göra ditt sovrum unikt och mer personligt, samtidigt som du kommer kunna sova gott om natten och vakna utvilad. Vi erbjuder snabb leverans inom endast 3-8 arbetsdagar för lagervaror.

 

Välj en madrass anpassad efter dig och dina behov

Sömnen är en viktig del av dagen eftersom det är då vi återhämtar oss efter en lång dag fylld av aktiviteter. Se till att återställa energin efter att ha arbetat, studerat, tränat eller hämtat barnen på förskolan på bästa sätt genom en god natts sömn. Det får du med en kvalitativ och bekväm madrass som är anpassad efter din vikt och med önskat stöd. För barnsängen räcker det oftast med en skummadrass då den inte behöver klara av en särskilt hög vikt. De är också smidiga då de har avtagbara skydd som går att tvätta i maskin om olyckan skulle vara framme. För vuxna är det dock viktigt med en lite rejälare madrass som klarar av en högre vikt. Komplettera med bäddmadrasser för extra skydd och komfort.
 

Resårmadrass eller pocketresårmadrass?

Välj mellan enklare skummadrasser eller de lite rejälare alternativen med resårbotten och ram i massivt trä. Allt beror på vilken säng den är tänkt att användas till och vilket stöd som krävs. Resårmadrasserna kan du välja i olika färger för att matcha tillsammans med din sängram, vilket blir en extra fin detalj i sovrummet. Vi erbjuder också pocketresårmadrasser, vilka har utvecklats med modern teknik för att göra användarupplevelsen ännu högre och erbjuda dig som sover i sängen optimal komfort. Skillnaden mellan en pocketresårmadrass och en vanlig resårmadrass är att pocketresåren är uppdelade i olika fack vilket ger dig ett balanserat stöd, oavsett hur du ligger. Vi ser fram emot att få hjälpa dig med valet av ny madrass!