Madrasser

28Produkter
Sortera på

Vi på WeGot erbjuder bekväma och prisvärda madrasser i olika utföranden och bredder. Hos oss hittar du madrasser i mått från 80x180 till 180x200 så att du kan hitta en som passar just din ramsäng. Med våra madrasser sover du gott om natten och vaknar utvilad.

Välj en madrass anpassad efter dig och dina behov

Sömnen är en viktig del av dagen eftersom det är då vi återhämtar oss efter en lång dag fylld av aktiviteter. Se till att återställa energin efter att ha arbetat, studerat, tränat eller hämtat barnen på förskolan på bästa sätt genom en god natts sömn. Det får du med en kvalitativ och bekväm madrass som är anpassad efter din vikt och med önskat stöd. För barnsängen räcker det oftast med en skummadrass då den inte behöver klara av en särskilt hög vikt. De är också smidiga då de har avtagbara skydd som går att tvätta i maskin om olyckan skulle vara framme. För vuxna är det dock viktigt med en lite rejälare madrass som klarar av en högre vikt. Komplettera med bäddmadrasser för extra skydd och komfort.
 

Resårmadrass eller pocketresårmadrass?

Välj mellan enklare skummadrasser eller de lite rejälare alternativen med resårbotten och ram i massivt trä. Allt beror på vilken säng den är tänkt att användas till och vilket stöd som krävs. Resårmadrasserna kan du välja i olika färger för att matcha tillsammans med din sängram, vilket blir en extra fin detalj i sovrummet. Vi erbjuder också pocketresårmadrasser, vilka har utvecklats med modern teknik för att göra användarupplevelsen ännu högre och erbjuda dig som sover i sängen optimal komfort. Skillnaden mellan en pocketresårmadrass och en vanlig resårmadrass är att pocketresåren är uppdelade i olika fack vilket ger dig ett balanserat stöd, oavsett hur du ligger. Vi ser fram emot att få hjälpa dig med valet av ny madrass!

Filter
Sortera på (Populärast)
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Bäddmått
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Unika rabattkoder, förmånliga erbjudanden och mängder av tips!
Unika rabattkoderSenaste trendernaInspirerande reportage
Vänligen fyll i e-postadress
Genom att fylla i min mailadress bekräftar jag att jag vill ha wegots nyhetsbrev och godkänner att wegots behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt wegots integritetspolicy.