Möbelvård – öka livslängden på dina möbler!

27Produkter
Kampanj
Sortera på

Skydda textilier, betong, läder, trä och andra ytor mot alla typer av fläckar, smuts, fett och mycket mer. Hos WeGot hittar du allt du behöver för att ta hand om alla dina möbler, både för inomhus- och utomhusbruk! Med rätt möbelvård kan ha glädje av dina möbler länge!

Skötselråd för dina möbler med möbelvård från WeGot

 

Öka livslängden på dina inomhus- och utomhusmöbler

Olika möbler behöver en viss typ av kärlek och det kan du enkelt ge dem genom att använda dig av våra möbelvårdsprodukter. Det finns till olika material som trä, textil, stål, konstrotting, sten och marmor.

Trä – hos oss hittar du bland annat en kinesisk olja för dig att underhålla dina trämöbler med. Vi erbjuder även vaxoljor och slipsvampar som underlättar för dig vid rengöring.

Textil – vi erbjuder allt ifrån madrassbehandlingar till textilskydd och färdiga möbelvårdskit där olika tillbehör ingår.

Sten och marmor – om du råkar spilla exempelvis ättika på ditt marmorbord kan det leda till att det fräter. Ett tips är att använda dig av vår Marble & Stone Protector som minskar risken för att det skulle inträffa.

Konstrotting – använd dig av vår Conditioner för dina möbler i konstrotting. För dig som inte vill lägga ned mycket tid på att rengöra och städa är det ett smart alternativ.

 

Beställ online

Är det något du undrar, har funderingar eller behöver hjälp vad gäller de olika möbelvårdsprodukterna är du välkommen att kontakta vår kundtjänst som återkommer med svar inom 24h. Välkommen att inspireras hos oss på WeGot!

Filter
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Stil
Typ
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Utseende
Leverans inom 2-6 vardagar
Kampanj