SNABB LEVERANS!
FRIA RETURER
TUSENTALS NÖJDA KUNDER
KUNDSUPPORT MED SVAR INOM 24 H

Möbelvård – öka livslängden på dina möbler!

6Produkter

Skydda textilier, betong, läder, trä och andra ytor mot alla typer av fläckar, smuts, fett och mycket mer. Hos WeGot hittar du allt du behöver för att ta hand om alla dina möbler, både för inomhus- och utomhusbruk! Med rätt möbelvård kan ha glädje av dina möbler länge!

Populära filter:
Sortera på

Skötselråd för dina möbler med möbelvård från WeGot

 

Öka livslängden på dina inomhus- och utomhusmöbler

Olika möbler behöver en viss typ av kärlek och det kan du enkelt ge dem genom att använda dig av våra möbelvårdsprodukter. Det finns till olika material som trä, textil, stål, konstrotting, sten och marmor.

Trä – hos oss hittar du bland annat en kinesisk olja för dig att underhålla dina trämöbler med. Vi erbjuder även vaxoljor och slipsvampar som underlättar för dig vid rengöring.

Textil – vi erbjuder allt ifrån madrassbehandlingar till textilskydd och färdiga möbelvårdskit där olika tillbehör ingår.

Sten och marmor – om du råkar spilla exempelvis ättika på ditt marmorbord kan det leda till att det fräter. Ett tips är att använda dig av vår Marble & Stone Protector som minskar risken för att det skulle inträffa.

Konstrotting – använd dig av vår Conditioner för dina möbler i konstrotting. För dig som inte vill lägga ned mycket tid på att rengöra och städa är det ett smart alternativ.

 

Beställ online

Är det något du undrar, har funderingar eller behöver hjälp vad gäller de olika möbelvårdsprodukterna är du välkommen att kontakta vår kundtjänst som återkommer med svar inom 24h. Allt i lager, alltid 14 dagars öppet köp och kostnadsfria returer. Välkommen att inspireras hos oss på WeGot!

Filter
Färg
Utseende
Pris
Från(kr)
-
Till(kr)
Leverans inom 2-6 vardagar
Unika rabattkoder, förmånliga erbjudanden och mängder av tips!
Unika rabattkoderSenaste trendernaInspirerande reportage
Du måste fylla i din e-postadress
Genom att fylla i min mailadress bekräftar jag att jag vill ha wegots nyhetsbrev och godkänner att wegots behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt wegots integritetspolicy.

Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.
När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.