Matgrupper

45Produkter
Kampanj
Sortera på
Populärast
Lägst pris först
Högst pris först
Högst rabatt
Senast inkommet
Mest gillade

Om du är ute efter en matgrupp med bord och stolar så har du kommit rätt. Samla familjen för middag och umgänge med en matgrupp från WeGot. Vi erbjuder matgrupper i olika storlekar, modeller och färger så att du kan välja en matgrupp som passar dina behov och önskemål.

Snygga matgrupper med matchande stolar

Våra billiga matgrupper är lika snygga som praktiska! I vårt sortiment kan du välja mellan rektangulära, ovala och runda matgrupper. Om du ofta får middagsgäster på besök och snabbt vill kunna göra plats för fler vid matbordet så kan du med fördel välja en matgrupp med tillhörande extra iläggsskivor när det vankas middagsbjudning. Hos oss på WeGot hittar du med all säkerhet en komplett matgrupp med matbord och tillhörande stolar som passar just din inredningsstil och behov. Givetvis erbjuder vi också möjligheten att köpa matbord och stolar separat, men satsar du på en matgrupp så blir det bättre pris och enhetligt.

Varför inte satsa på två matgrupper, en till köket och en till matsalen? Hos oss hittar du både små och stora matgrupper. En matgrupp i köket kan användas till så mycket mer än att bara äta middag! Samla familjen och spela spel eller sätt dig med en god kopp kaffe och ett korsord vid din matgrupp och njut.

Matgrupper för alla tillfällen

Hos oss på WeGot hittar du matgrupper i en mängd olika färger, storlekar och utföranden. Välj mellan matgrupper med bord och stolar i material som ek, valnöt, trä, stål, krom och aluminium. Vi erbjuder matgrupper i färger som:

  • Vit matgrupp
  • Svart matgrupp
  • Grå matgrupp
  • Brun matgrupp
  • Beige matgrupp

Oavsett vilken matgrupp du väljer, så kan du vara säker på att matbordet och stolarna utgör en stilfull kombination. Hos oss hittar du matgrupper för alla tillfällen – till riktigt bra priser! Vi har matgrupper som passar perfekt för det lilla köket och för det större sällskap. Välj mellan matgrupper med 4 stolar, matgrupper med 6 stolar och matgrupper med 8 stolar.

Beställ din matgrupp online hos oss redan idag och få den snabbt levererat hem till dig inom 3-8 arbetsdagar om din vara finns i lager! Alltid låga fraktavgifter, snabba leveranser och 14 dagars öppet köp.

Filter
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Antal stolar
Förlängningsbart
Form
Funktion
Stil
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Hopfällbar
Leverans inom 2-6 vardagar
Kampanj