Etanolkaminer

9Produkter
Sortera på
Populärast
Lägst pris först
Högst pris först
Högst rabatt
Senast inkommet
Mest gillade

Vill du uppleva känslan av en värmande och levande kamin, men vill slippa röken? Då är en skorstensfri etanolkamin ett bra val. Våra etanolkaminer eldas med spisbränsle vilket gör dem miljövänliga och lätta att sköta om. Välj bland flera olika modeller av etanolkaminer i olika storlekar, färger och utföranden.

Etanolkamin – håll värmen med stil

Etanolkaminerna är enkla att hantera. Du behöver endast etanol och en tändare för att få i gång elden och sedan brinner den tills vätskan tagit slut. Önskar du släcka den tidigare kan du självklart göra detta med hjälp av ett verktyg avsett för detta. Spisbränsle är ett bra val för både dig och miljön. En etanolkamin avger nämligen inte någon rök eller sot och ser du till att införskaffa ett kvalitativt spisbränsle så är det även 100 % nedbrytbart. Andra lockande egenskaper är också att den kan placeras vart du än önskar. I köket, vardagsrummet, uterummet, sommarstugan eller på kontoret - valet är ditt. Dessutom kan du byta placering när du vill. Vi erbjuder modeller i flera utseenden och storlekar så att den ska passa in med just din inredningsstil.
 

Passar både på golvet och på väggen

Välj ut en etanolkamin som tilltalar dig och få den levererad inom 2-5 vardagar. Alla våra kaminer finns på lager och vi hjälper dig att bära in den till ett förmånligt pris. Att handla online är smidigt och du får en bra överblick över vilka alternativ som finns tillgängliga. Skapa en mysig känsla i ditt hem och hitta din nya etanolkamin hos oss. Den kommer fungera som en snygg stämningsgivare året runt och bli en naturlig samlingsplats för familjen och vännerna. Den ska dock inte användas som uppvärmningskälla. Oavsett om du bor i hus, lägenhet eller slott har vi en skorstensfri kamin just för dig.

Filter
Sortera på (Populärast)
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Utseende
Leverans inom 2-6 vardagar
Unika rabattkoder, förmånliga erbjudanden och mängder av tips!
Unika rabattkoderSenaste trendernaInspirerande reportage
Vänligen fyll i e-postadress
Genom att fylla i min mailadress bekräftar jag att jag vill ha wegots nyhetsbrev och godkänner att wegots behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt wegots integritetspolicy.