SNABB LEVERANS!
FRI RETUR
TUSENTALS NÖJDA KUNDER
KUNDSUPPORT MED SVAR INOM 24 H

Elkaminer

Filter

Bästsäljare

Förutom snygga etanolkaminererbjuder vi även skorstensfria elkaminer. Inte heller dessa modeller kräver någon installation av skorsten då de inte släpper ifrån sig någon rök. Du kan alltså själv placera den där du vill att den ska vara. En elkamin har ofta flera lägen så att du enkelt kan styra över hur stora du vill att eldslågorna ska vara med hjälp av en fjärrkontroll. På så sätt kan du skapa precis den känsla du är ute efter – de mjuka och romantiska lågorna eller de höga och dramatiska.

En kamin som du kan flytta på när du vill

En elkamin kan du placera var du vill i hemmet och det spelar ingen roll om du bor i villa eller lägenhet. Det gör dem extra lockande för de som annars inte har möjlighet att installera en vanlig eldstad med krav för skorsten. Den avger inte någon rök eller sot och är därför enkel att använda och underhålla. Efter installationen är den helt redo att åtnjutas och du styr enkelt över elden med din fjärrkontroll. Hur stora flammorna ska vara och hur länge elden ska brinna har du själv kontrollen över. En elkamin används inte främst som uppvärmningskälla utan mer som en inredningsdetalj och för att skapa en mysig stämning. Den kommer ge en romantisk och modern känsla och ditt hem kommer genast att kännas mer levande. Är du ute efter något unikt och annorlunda? Spana in vårt sortiment av klassiskt stilrena elkaminer. 

Få till den rätta stämningen i hemmet

Varför inte skapa en mysig känsla i uterummet genom att sätta in en snygg elkamin? På så sätt kan du njuta av ljumma sommarkvällar och kyliga vinterdagar med en mysig naturtrogen eld som sällskap. En elkamin kommer också bli succé i sovrummet. För vad kan vara mysigare än att njuta av en brasa under en skön sovmorgon i sängen? Dessutom avger den en lagom varm och behaglig värme som kan avnjutas året runt. Det finns många fördelar med att införskaffa en skorstensfri öppen spis. Alla våra varor finns dessutom på lager vilket innebär att du får hem din kamin inom 2-5 vardagar.