SNABB LEVERANS!
FRIA RETURER
TUSENTALS NÖJDA KUNDER
KUNDSUPPORT MED SVAR INOM 24 H

Elkaminer

3Produkter

Men en skorstensfri elkamin kan du skapa mysig stämning i hemmet utan krånglig installation, rök och sot. I vårt sortiment hittar du elkaminer i olika storlekar och modeller. Våra elkaminer har ofta flera lägen så att du enkelt kan styra över eldslågornas storlek och höjd med en fjärrkontroll.

 

Populära filter:
Sortera på

En kamin som du kan flytta på när du vill

En elkamin kan du placera var du vill i hemmet och det spelar ingen roll om du bor i villa eller lägenhet. Det gör dem extra lockande för de som annars inte har möjlighet att installera en vanlig eldstad med krav för skorsten. Den avger inte någon rök eller sot och är därför enkel att använda och underhålla. Efter installationen är den helt redo att åtnjutas och du styr enkelt över elden med din fjärrkontroll. Hur stora flammorna ska vara och hur länge elden ska brinna har du själv kontrollen över. En elkamin används inte främst som uppvärmningskälla utan mer som en inredningsdetalj och för att skapa en mysig stämning. Den kommer ge en romantisk och modern känsla och ditt hem kommer genast att kännas mer levande. Är du ute efter något unikt och annorlunda? Spana in vårt sortiment av klassiskt stilrena elkaminer. 

Få till den rätta stämningen i hemmet

Varför inte skapa en mysig känsla i uterummet genom att sätta in en snygg elkamin? På så sätt kan du njuta av ljumma sommarkvällar och kyliga vinterdagar med en mysig naturtrogen eld som sällskap. En elkamin kommer också bli succé i sovrummet. För vad kan vara mysigare än att njuta av en brasa under en skön sovmorgon i sängen? Dessutom avger den en lagom varm och behaglig värme som kan avnjutas året runt. Det finns många fördelar med att införskaffa en skorstensfri öppen spis. Alla våra varor finns dessutom på lager vilket innebär att du får hem din kamin inom 2-5 vardagar.  

Filter
Pris
Från(kr)
-
Till(kr)
Färg
Bredd
Från(cm)
-
Till(cm)
Leverans inom 2-6 vardagar
Unika rabattkoder, förmånliga erbjudanden och mängder av tips!
Unika rabattkoderSenaste trendernaInspirerande reportage
Du måste fylla i din e-postadress
Genom att fylla i min mailadress bekräftar jag att jag vill ha wegots nyhetsbrev och godkänner att wegots behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt wegots integritetspolicy.

Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.
När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.